čtvrtek 25. dubna 2019

Zástěna krbová

Krbová zástěna se panely železo černá. Tato krbová zástěna s elegantním svitkovým designem dodá vašemu krbu klasický styl. Má jemné pletivo, které zadrží uhlí. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci.


V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. KRBOVÁ ZÁSTĚNA Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům, práškově lakovaná.

Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Dekorativní kování představuje ozdobu. Zástěna se skládá ze nastavit. Třídílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům.


Je to bariéra, která dítě zpomalí, ale nelze se spolehnout jen na ni, je nutný dohle dítě nemá problém ji překlopit. Tato 3-panelová krbová zástěna svými elegantními spirálovými motivy dodá vašemu krbu klasický půvab. Skleněná krbová zástěna BEBOP je vyrobena z čirého, tepelně odolného skla a matné nerezové oceli.


Chrání před jiskrami a uhlíky, které vylétají z krbu.

Ochrání podlahovou krytinu ale i děti a domácí mazlíčky. Dokonale se hodí k dalším produktům pro krb od. Medium Large Size Available. Order Before 9pm For Discreet Next Day Delivery.


Nezbytný doplněk v případě otevřených ohnišť. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Veškeré informace o produktu.


Secure Protection For All Levels Of Incontinence. Engineered Specifically To Control Male Incontinence. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


Krbové vložky představující možnost jak si dodatečně vybudovat v místnosti krb i přes to, že již máte hotový interiér. Díky krbové vložce si doma můžete dopřát vlastní krb bez nákladných stavebních úprav. Třídílná zástěna ke krbu na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Ochrání Vás a především Vaše děti před nechtěným přímým kontaktem s ohněm.


Kromě této užitečné funkce má elegantní vzhled.

Další slevy zařízení do domácnosti na Kupi. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jednodílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Rám nerezová ocel matná, mřížka s povrchovou úpravou antracit s vysokou kvalitou zpracování. Prodám krbovou zástěnu, viz.


Po dohodě a za příplatek dovezu po Brně a okolí. Všechny informace o produktu Kouřovod zástěna krbová 80x130cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze zástěna krbová 80x130cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky