čtvrtek 18. dubna 2019

Chladnička zanussi zrt18100wa

Chladnička zanussi zrt18100wa

Chladnička je příjemně prostorná a přesto velmi úsporná. Skleněné poličky a plastový šuplík na zeleninu vám nabídnou dostatek místa i vítaný přehle díky kterému hned dobře uvidíte, co kde je. Má nastavitelné nožičky pro zajištění větší stability.


U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Porozhlížíte se po cenově přijatelné kombinované chladničce do menší domácnosti? Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Díky úsporným rozměrům představuje ideální řešení v prostorově omezených místnostech, dobře vybavených ložnicích i chatách. Díky své energetické nenáročnosti a prostornému interiéru se skvěle hodí do malých domácností, kanceláří, nebo na chatu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kombinovaná volně stojící chladnička s mrazákem Zanussi tě i při menších rozměrech překvapí velkým vnitřním prostorem.


Chladnička zanussi zrt18100wa

Vnitřní objem mrazáku, který se nachází v horní části, je litrů, objem chladničky nabízí úctyhodných 1litrů. Zjistit více o produktu Zanussi ZNME32FWvolně stojící kombinovaná chladnička , který se vyrábí bílá. Vďaka úsporným rozmerom predstavuje ideálne riešenie v priestorovo obmedzených miestnostiach, dobre vybavených spálňach aj na chatách. Navštivte naši kamennou prodejnu Na Pankráci 5 Praha 4. Zajímavé ceny na vystavené zboží, široký sortiment domácích spotřebičů. Primerjaj s podobnimi izdelki.


KUPI ZDAJ, PLAČAJ KASNEJE ponudbe. V spletni trgovini dodaj izbran izdelek v ko. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Zanussi používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Tento model oceníte také na chalupě. Za velmi rozumnou cenu získáte spolehlivého pomocníka, který zajistí vašim potravinám opravdový komfort. Kombinovaná chladnička od tradičního výrobce se dobře prodává a nabízí celkový užitný objem 1l. Chladící část má 1l, mrazák je o kapacitě l. Zanussi ZRT618W Kvalitní kombinovaná chladnička do každé domácnosti. Skvěle poslouží na chalupě.


Chladnička zanussi zrt18100wa

Dobrý stav, plně funkční, nezničená. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády bude naše prodejna do odvolání zavřena. Provoz e-shopu není omezen a Vaše objednávky budou vyřizovány v běžném režimu. Díky zapuštěné rukojeti působí chladnička velmi čistým dojmem.


Ve dveřích chladničky jsou umístěny tři police, které jsou vhodné pro nápoje, olivy, jogury, máslo a další potraviny, které chcete mít hned při ruce. Hlučnost dosahuje hladiny hluku dB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky