čtvrtek 18. dubna 2019

Tyčový mixér moulinex optipro

Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Powerful It features a powerful 7watt motor which is suitable to mix, slice and chop most vegetables or nuts etc. If you have any questions, please feel free to contact us. Moulinex Easy Max Hand Mixer.


Tyčový mixér s úplným příslušenstvím včetně mini sekáčku za rozumnou cenu.

Hodnocení produktu:. Díky svým jednoduchým a čistým liniím je tento elektrický mixér skutečným paprskem. Rychlost je možné nastavovat plynule na jeden z stupňů, a to bez nutnosti přerušení mixování. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Shop Everything you Need on eBay! Vyberajte si Tyčové mixéry podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Read honest and unbiased product reviews from our users.


Pokud zvažujete, že si do kuchyně pořídíte nového pomocníka v podobě tyčového mixéru, vězte, že jste právě našli toho nejlepšího a nejuniverzálnějšího. Frullatori ad immersione, mixer e sbattitori per tutte le esigenze. Cerca i ricambi e gli accessori che intendi sostituire. Díky novému tyčovému mixéru Tefal bude pro vás mixování snazší než kdykoli předtím! Díky snadné obsluze, čištění a skladování objevíte radost z pohodlného vaření.


Detailní popis produktu. Používá se zejména k přípravě dětských příkrmů, různých druhů koktejů, omáček, pomazánek, apod. Obohaťte sebe o nového kuchyňského pomocníka a své strávníky o nové vylepšené pokrmy, kterých docílíte s tímto špičkovým tyčovým mixérem.


MOULINEX DD 406Gponorný mixér. Mixéry a šlehače ETA zvládnou během pár sekund to, co by ruka dělala snad celou věčnost. Základním vybavením každé kuchyně jsou ruční mixéry, které, jak už jejich označení napovídá, vám budou vždy při ruce. Má dvě rychlosti, díly se dají mýt v myčce.


Mixér nabízím se šlehací hlavicí a sekáčkem. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Snadno vytvoříte mléčné koktejly, polévky, omáčky apod. Skleněná mísa s kapacitou litrů. Výkon: 3W - Vhodné pro míchání ne.


Oferte produse si servicii: moulinex mixer cu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky