pondělí 15. dubna 2019

Nástěnné hodiny ikea

Nechte mobil na chvilku odpočívat, a když chcete vědět, kolik je, podívejte se raději na hodiny. I ony vám ukáží přesný čas. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte takové, které odpovídají vašemu stylu – třeba nástěnné s římskými číslicemi nebo stolní, které pro změnu žádná čísla nemají a netikají. Nástěnné nebo stolní hodiny jsou věc, na kterou se díváte docela často. Vyberte si tedy takové, jež budou vyhovovat vašemu stylu!


Nabízíme širokou škálu od klasických hodin až po funky styl.

Dejte si tedy na čas a pečlivě vybírejte ty pravé. Objavte náš sortiment nástenných a stolových hodín. Doprajte si čas a nájdite nástenné hodiny podľa vlastného vkusu.


Díky křemennému jádru jsou hodiny velice přesné. Doporučujeme v hodinách používat alkalické baterie. Ty se ukazují každých pět sekund rozsvícením kontrolky po obvodu. UV senzor vnímá množství světla v pokoji, takže vteřinová ručička září více během dne a méně v noci, kdy to není potřeba – kvůli úspoře energie a možnému rušení.


Nelze kombinovat s nástěnnou šablonou MÅTTEBY.

Hodiny jsou vybaveny tichým strojkem quartz, proto nevydávají žádné rušivé tikání. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě.


Pokud hledáte nějaké nástěnné hodiny do Vaší domácnosti, v obchodě IKEA si rozhodně vyberete. Můžete zde najít hodiny zcela klasické, ale také hodiny , které jsou celkem neobvyklého vzhledu. Jako zástupce klasických hodin se můžou uvést ty s názvem RUSCH.


Co se týče materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, jedná. Inzerát nástěnné hodiny IKEA v okrese Hlavní město Praha, cena 99Kč, od recana Sbazar. Popis: Prodám hezké, nástěnné hodiny IKEA. Designové nástěnné hodiny jsou zároveň originálním a hodnotným dárkem s trvalou přidanou hodnotou, který vždy potěší Vaše blízké, přátelé, kolegy v práci i obchodní partnery.


Zboží je expedováno v pracovních dnech během hodin od Vaší. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Nástěnné hodiny můžete nakupovat rychle, jednoduše a bez registrace!


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Detail produktu Do obchodu. Koupíte pohodlně online v eshopu Mobelix. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


TFA , NEXTIME, KARLSSON a dalších.

S hodinami a budíky z FAVI. Vybírejte ze stovek nástěnných i stolních hodin, které se hodí do každého interiéru. Ať už hledáte nalepovací hodiny , retro budík nebo digitální hodiny , na FAVI.


Vybírejte z nabídky nástěnných hodin, které budou nejen udávat vašemu životu řá ale také pěkně doplní váš interiér. Hodiny na zeď či budíky najdete na e-shopu JYSK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky