středa 24. dubna 2019

Multifunkční trouby

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Multifunkční trouby , AP Servis.


Naše multifunkční trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby. Velice kvalitně zpracované multifunkční vestavné trouby MORA jsou vybaveny až vyspělými funkcemi pro váš dokonalý zážitek z vaření. Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna.

Vestavné trouby se ostatně stávají hlavním tématem našeho článku právě proto, že je po nich největší poptávka. Tímto názvem jsou označovány trouby , které jsou obvykle součástí celého sporáku, tedy jednoho spotřebiče pojícího troubu s varnou deskou. Ve prospěch tohoto zařízení hovoří. Parní trouba využívá při přípravě horkou páru, a to s horním ohřevem. Někdy je též nazývána jako multifunkční trouba, přičemž samotná příprava párou je jednou z funkcí elektrické trouby.


Jednoznačně se řadí mezi oblíbence vyznavačů zdravého vaření, jelikož neničí vitamíny a jiné zdraví prospěšné. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Trouby AEG vám pomohou pozvednout pečení na zcela novou úroveň.

Objevte s námi kouzlo páry a připravujte v multifunkční parní troubě luxusní pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Je pro vás prioritou snadná údržba? Vyberte si troubu, která se sama vyčistí. Vybírejte si Pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Změna funkce trouby Chcete-li změnit funkci trouby , několikrát stiskněte tlačítko nebo , dokud se nezobrazí požadovaná funkce trouby. Díky troubě 8SteamBoost získáte maximum chuti. Vypnutí trouby Troubu vypnete pomocí vypínače.


Rychlý ohřev Po výběru funkce trouby lze s pomocí dodatečné funkce Rychlý ohřev v relativně krátké době prázdnou troubu předehřát. Dvířka trouby musí být během pečení zavřená. Nepokrývejte dno trouby alobalem a nepokládejte na něj plechy ani jiné nádoby. Takové předměty udržují teplo, které by mohlo poškodit smaltovaný povrch trouby a vést k nedostatečnému pečicímu výkonu.


Jenom pro představu, hrnec na pomalé vaření s nejvyšším výkonem odpovídá příkonu klasické mikrovlnné trouby , přičemž pečící trouby mají spotřebu klidně i dvojnásobnou. Není se tedy potřeba děsit vysoké energetické náročnosti. A navíc maximální příkon multifunkční hrnec nevyužívá permanentně, ale pouze v. I proto je součástí výbavy našich trub praktická teplotní sonda, která poskytuje pohled dovnitř připravovaného jídla a hlídá ideální míru propečení. A optimální dávkování páry pro jednotlivé pokrmy za vás ohlídá. Elite, energetická třída A, funkcí, pravý horký vzduch, el.


Vařte, pečte, grilujte v jedné multifunkční troubě. Nebo jděte ještě dál a pořiďte si multifunkční parní troubu, která vašim pokrmům dodá šťavnatost uvnitř a křupavost navenek.

Nyní vám za nákup vybraných modelů vrátíme peníze zpět. Trouba MORA VT 5BX využívá speciální funkci na čištění trouby Eco Clean, která kromě efektivity vyčištění vnitřku trouby je šetrná k životnímu prostředí. Vybírejte si Mikrovlnné trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky