pondělí 15. dubna 2019

Keramické talíře

Velmi populární a také prodávané jsou barevné keramické talíře vyráběné v EU, u kterých si zákazník může zkompletovat sadu z různých výrobků - talíře , mléčenky, konvice, hrnky, šapa a množství, která mu nejlépe vyhovuje. Mohou mít totiž celou řadu podob, jsou dostupné, snadno se čistí a navíc jsou docela odolné. My ve Westwing na keramické talíře nedáme dopustit - podle nás jsou prostě dokonalé.


Inspirujte se nápady a trendy, které pro vás. Hledat text Cena 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Vzhled hluboké mělké dezertní Tvar hranaté kulaté oválné Vz.

Tohle jsou vzpomínky mého dětství na Slovácku. Jsem velmi rá že se tomuto krásnému umění někdo stále věnuje. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Vzhled hluboké mělké dezertní na pizzu na sushi Tvar hr. Novinkou v sérii Sumatra jsou praktické keramické mísy a talíře v tradičním, lehce plastickém dekoru.


Každý kus je ručně malovaný, působivě lesklá glazura v exotických barvách. Jsou nejen praktické, ale zároveň jsou prostředkem k opravdu stylovému stolování. Za klasiku můžeme považovat porcelánové talíře , které jsou opravdovou stálicí na trhu. Lákají vás spíše čistě bílé keramické talíře , nebo atypické hranaté talíře ?

Mrkněte se na naši nabídku, která je plná. Z krásných keramických misek, talířů a táců daleko víc chutná. Vyzkoušejte originální handmade nádobí z Fler.


Vítám Vás v keramické dílně Lubora Březky a srdečně Vás zvu na prohlídku do galerie výrobků. Zaměřuji se na kusovou a malosériovou zakázkovou výrobu. Používám pouze své ruce, schopnosti, kruh, něco málo ručních nástrojů, kvalitní materiály a tradiční výrobní postupy. Jakmile objevíte ten pravý porcelán, už pro vás nádobí nebude jen podložka pod jídlo. Z pěkných talířů si naplno vychutnáte každé sousto.


Talíře , z nichž každé jídlo chutná lépe. Vyberte si set talířů na polévku, hlavní pokrm či dezert, pro slavnostnější příležitosti se bude hodit i velký servírovací. Koupíte zde hluboký talíř, mělký talíř, dezertní talíř, talíř na předkrm nebo by se vám hodila rovnou celá sada talířů?


Velmi oblíbené jsou talíře dvoubarevné, nabízené v několika kombinacích barev. Většina keramických mělkých talířů je klasického kulatého provedení, doplněním sortimentu jsou mělké hranaté talíře - square. Váš nákupní košík je prázdný! Lze použít do mikrovlné trouby i do myčky na nádobí na běžné domácí použití.


Kvalita materiálov a spôsob spracovania ich predurčujú na použitie aj do vonkajších priestorov. Keramické dlažby už dávno nepatia len do interiérov.

K obľúbeným trendom súčasnosti patrí keramická dlažba, ktorá dokonale napodobňuje drevo. Ať už tíhnete ke klasickému cibuláku, renesančním růžovým kouskům, nebo jste moderně založeni, jistě si vyberete. Kvalitní porcelánové talíře jsou určeny pro každodenní používání. Léty osvědčené a uznávané značky jako jsou Český porcelán. U nás najdete spoustu talířů pro nejrůznější příležitosti, díky nimž bude vaše jídlo potěšením nejen pro vaše chuťové pohárky, ale i pro oko.


Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře , sady talířů, porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky