pondělí 8. dubna 2019

Franke dřezy

Série Basis od firmy Franke pod sebe združuje granitové dřezy s označením BFG. Tato série vyniká moderním designem a velice příznivou cenou. Dřezy a baterie Franke. Nedávných 1let v historii společnosti je výzvou pro neustálé inovace v oblasti technologie a designu a špičková řešení pro splnění.


Franke dřezy

Nejširší nabídka dřezů je pro horní montáž. Můžete si ale vybrat i dřez pro spodní montáž nebo zabudování do roviny. Z naší široké nabídky dřezů pro různé montáže si určitě vyberete.


Keramika byla po staletí používána jako přírodní materiál, který funguje skvěle na místech, které vyžadují mimořádnou hygienu a čistotu. Fraceram je vyroben ze 1 přírodních materiálů. Skládá se z živce, kaolínu, jílu a křemene. Při výběru kuchyňského dřezu se uplatňuje několik aspektů, díky kterým získáte model přesně podle vašich představ.


Franke dřezy

Showroom Franke Je možné někde navštívit showroom Franke ? Ano určitě budeme potěšeni, pokud navštívíte schowroom Franke a necháte si poradit od profesionálů, kteří nás školí. Nerezové dřezy Franke – výběr bez kompromisů! Díky široké nabídce nejrůznějších tvarů, velikostí, uspořádání a způsobů montáže se hodí jak do malých panelákových kuchyní, tak i tam, kde je kuchyňská linka dominantou prostoru.


Kde můžete produkty Franke ? Využijte náš obsáhlý vyhledávač prodejců. Rychle vyhledejte svého nejbližšího prodejce produktů Franke. Na rozdíl od většiny dalšího vybavení je používáme opravdu denně. Kuchyňské dřezy jsou nedílnou součástí každé kuchyně.


Měli bychom proto výběru věnovat dostatečnou pozornost, a pokud si nevíme rady, požádat o pomoc odborníky. Franke Česká republika System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně. Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak. Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled.


Výsledkem je vysoká odolnost proti nárazům a otlučení. Krátkodobě dokážou odolávat teplotám až do 180˚C. Vyberte si praktický nerezový dřez s odkapem, luxusní nerezový dřez se sklem, dvoudřez, či jiný model.


Spojení dřezu a praktického odkapávače ulehčí mnoho starostí. Vznikne více prostoru a nikde se zbytečně nepovaluje mokré nádobí. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. Velký výběr kvalitního zboží a profesionální přístup. Na změnu objednávky reagovali rychle.


Zajímavým bonusem jsou sety zboží. Granitové dřezy Franke. Díky použitým materiálům se granitové dřezy Franke dostaly mezi světovou špičku.


Franke dřezy

Naše kuchyňské dřezy se vyznačují svou odolností vůči mechanickému či jinému poškození. Mohou být ultramoderním doplňkem Vaší kuchyně, mohou být kulaté, rohové, zabudovatelné do roviny s pracovní deskou či pod ni. Všechny tyto, od značek Teka, Franke , Blanco, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky