pátek 12. dubna 2019

Netkaná mulčovací textilie

Netkaná mulčovací textilie

Proč jsou mulčovací textilie tak žádané? Netkaná i tkaná mulčovací textilie je zahrádkáři, zahradními architekty i zemědělci velice žádaným artiklem a to především z důvodu toho, že účinně. Netkaná mulčovací textilie zabraňuje růstu plevelů, propouští vzduch i vodu. Zvyšuje teplotu půdy, ale zároveň zabraňuje jejímu vysychání. Chrání rostliny a plody před kontaktem.


Netkaná mulčovací textilie

Netkaná textilie je určená pro mulčování záhonů a okrasných výsadeb. Textílie je také vhodná pro použití ve sklenících tak i pod širým nebem zejména pak pro pěstování zeleniny i ovoce (jahody, saláty, okurky), pod mulčovací a dekorační materiály, ve školkách, sadech a pro sadové realizace. Nejodolnější textilie , která snese zároveň vysokou zátěž, je tkaná textilie. Dále pak platí, že čím vyšší gramáž, tím bude odolnější. Zde je však nutné upozornit, že tyto textilie nelze použít jako mulčovací nebo na zeleninové záhony.


Uplatnění najdou například v zahradních centrech, kde není možné mít. Zamezuje prorůstání plevelů, omezuje odpařování vody z půdy, je prodyšná a vodopropustná, snižuje spotřebu chemických prostředků, je určena k dlouholetému použití a odolává slunečnímu záření. Mezi nejprodávanější netkané textilie řadíme dva základní druhy: netkanou textilie mulčovací (černá a hnědá) proti prorůstání plevele a netkanou textilii proti mrazu (bílá). Tato netkaná textilie je určená pro mulčování záhonů a okrasných výsadeb.


Netkaná mulčovací textilie

Jutabond má otevřenou strukuru, skvěle propouští vodu i vzduch, výborné mulčovací vlastnosti. Ukazuje se, že díky jejímu univerzální použití s ní nemusíme pracovat jen na zahradě, ale dá se využít i pro velmi široké spektrum činností. Geotextilie netkaná 200g 2mx50m šedá. Díky svým vlastnostem nachází široké uplatnění v zahradě při úpravách terénu a zejména při pěstování rostlin. Mulčovací netkané textilie.


Odolná proti UV záření - chrání na podzim keře, rostliny a na jaře i zeleninu před nepříznivými vlivy prostředí (chladem , mrazem, krupobitím, extrémnímu slunečnímu svitu a nárazům větru), před létajícími škůdci a drobnou zvěří. Netkané textilie jsou velmi kvalitně zpracované netkané agrotextilie, vyrobené z kvalitního polypropylenu. Vážení zákazníci, s ohledem na zvýšené riziko přenosu nového koronaviru COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8. Textílie se používá pod dekorační materiály jako jsou mulčovací kůra, dřevoštěpka nebo oblázky. Proto se s ní nejčastěji setkáme v zahradách a parcích při výsadbě okrasných rostlin, stromů a keřů. Lze ji umístit pod okrasné dřeviny i různé druhy.


Netkaná mulčovací textilie

V nabídce společnosti Němec trade s. Spunbond známé na trhu pod obchodními názvy Lutrasil, Lutradur, Pegatex, Corovin a Vpichované netkané textilie Fibertex, Feltro, Raitex. Tyto textilie nachází uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu. Přes textilie lze bez problémů hnojit. Slouží také jako podladní separační tkanina a můžou být zasypány kůrou, kamínky, štěrkem a jiným posypovým materiálem.


Výhody této mulčovací textílie jsou: Umožňuje přístup vody a vzduchu. Zabraňuje prorůstání plevele. Je vodopropustná a omezuje odpařovaní vody. K upevnění textilie jsou nejvhodnější speciální fixační hřeby.


Netkaná a tkaná mulčovací textílie Nabízíme Vám netkané a tkané mulčovací textilie, které velmi účinně a efektivně zabrání růstu plevele. Nabízené netkané a tkané agrotextilie jsou vyrobeny z velmi kvalitního polypropylenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky