středa 24. dubna 2019

Prosklená lednice do obchodu

Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Lednice s prosklenými dveřmi je ideální všude kde potřebujete mít přehled či vystavit své potraviny. Proto jsou prosklené lednice ideální pro gastronomické podniky, do restaturací i obchodů. V katalogu nemáme podrobnější informace o prosklena lednice.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Nerez gastro chladící skříň - lednice pod stůl. Gastro lednice - saladeta. Prosím volejte při zájmu. Jakou má prosklená lednice spotřebu energie? Ugur prosklená lednice USS 3DTKL - Uložit ke srovnání.


Spotřeba energie se odvíjí od energetické třídy, do které je prosklená lednice zařazena. Vybírat můžete modely z nejúspornější kategorie A až po méně úspornou třídu C. Informace o spotřebě energie a dalších důležitých parametrech vyčtete z energetického štítku. Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI.

S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Najděte si prosklenou skříňku, do které se zamilujete na první pohled. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. Vlastnosti: provedení nerezové opláštění prosklené dveře vnitřní prostor p. Osvětlená , obrovská výhoda u téhle lednice je že má zvlášť dvoje dvířka takže nemusíte zbytečně otvírat celou lednici obě dvířka jsou uzamykatelná na klíč.


Ukončil jsem provoz v dalších mích inzerátech najdete ještě několik drobností které mě zbyly ceny m. Prodám prosklenou lednici vhodná do obchodu do hospody, Lednice je plně funkční a jic kni nechybí dolní regály jsou také. Výška 1Cm, Šířka Cm. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prosklená lednice. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu! Vyklízení obchodu - přenechám levně Inzerát byl odebran z oblíbených. Dohodou Mníšek pod Brdy. Malá prosklená lednice Inzerát byl odebran z oblíbených.


Volne stojici chladici prosklena vitrina Guzzanti GZ 48GB v cernem provedeni. Vhodne na chatu, do kancelare, obchodu ,restaurace nebo v hotelovem pokoji. Nizka hlucnost diky chladicimu systemu bez kompresoru a bez vibraci.


Vnitrni cast je osvetlena pomoci LED.

Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Vitrína GORDIA 1D je přesně ten typ nábytku, který se hodí jak do domácnosti, tak do obchodu nebo veřejného prostoru. Základ tvoří kvalitní lamino s ABS hranou a protismykové nožky.


Vitrína GOLD 1D je přesně ten typ nábytku, který se hodí jak do domácnosti, tak do obchodu nebo veřejného prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky