úterý 30. dubna 2019

Věšák na zeď

Věšák na zeď

Naleznete zde i velmi zajímavé designové kousky ve skandinávském stylu. Standardně je společně s věšákem dodáván instalační materiál pro jeho umístění na zeď. Pokud chcete instalovat věšák do dřevěné desky, napište nám, abychom tomu. Vybírejte z více druhů na JYSK. Povalují se vám všude bundy a věčně hledáte klíče?


Pořiďte si věšák na zeď , který můžete umístit do předsíně a vaše věci budou konečně na je. Praktické, stylové a za dobré ceny - to jsou naše věšáky na zeď. Můžete si vybrat věšák na klíče i na klobouky. Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Ideální bude předsíňový panel.


Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů. Nástěnné háčky a věšáky do interiéru. Většinu času se sice tváří nenápadně, ovšem když na to přijde, jsou věšáky hrdinové každé předsíně či šatny.


Nezaberou totiž moc místa a přitom na ně můžete naložit poměrně dost oblečení. Vyberte si z klasických stojacích věšáků na bundy a kabáty, nebo nástěnných háčků. Některé z věšáků jsou opatřeny zrcadlem, jiné zase části pro čepice či klobouky.


Materiál a styl už necháme na vás. Nezáleží, zda máte velkou či malou předsíň - úložné prostory pro. Kovové háčky s dřevěnými kulatými špičky bezpečně drží doplňky, těžké.


Věšák na zeď

Je prostorově nenáročný, bezpečný vhodný do moderního interiéru. Kombinací několika ITO věšáčků dosáhnete efektní odkládací řešení. K stěně je přichycen třemi nerezovými trubkami, které jsou kotveny turbo šrouby. Sháníte věšák do předsíně nebo naopak nějaký designový věšák na oblečení například do ložnice? KARE nabízí jedinečnou nabídku stylových věšáků, které dodají místnosti atmosféru a zároveň splní svůj funkční účel.


Zaujměte návštěvu vašeho bytu hned u dveří! Kliknutím na barevné políčko vyberte barvu. Věšáky stojací i na zeď. Moderní věšáky na zeďstěnu, věšák na stěnu a úsporné věšákové stěny.


Věšák na zeď

Jen věšáky autorského designu. Popis Dřevěný věšák na zeď Flip 5. Designově dřevěný věšák s nerezovými vyklápěcími háčky od firmy Umbra. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník.


Najdete u nás řadu typů věšáků, od jednoduchého dvouvěšáčku například na ručníky a utěrky, až po luxusnější provedení věšáku. Nestandartní věšák z lakovaného kovu. Díky zaoblenému tvaru háčků se věci.


Věšák na zeď

Háčky na zeď originální i klasické. Napříč kolekcemi můžete vybírat modely ze dřeva z kolekce Cosy Living, kovové věšáky na zeď z kolekcí Modern Times a Industrial Loft a také textilní věšáky z kolekce Boutique. Ručně vyrobený věšák na zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky