pátek 19. dubna 2019

Šlehač na mléčnou pěnu tescoma

Vynikající pro rychlou přípravu mléčné pěny do kávy cappuccino, latte, frappé, horké čokolády apod. S ochranným pouzdrem šlehací spirály pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Balení obsahuje ochranné pouzdro šlehací spirály pro bezpečné skladování.


Návod na nej mléčnou pěnu. Tescoma šlehač na mléčnou pěnu TEO 0. Veškeré informace o produktu.

Ruční šlehač pro rychlou přípravu mléčné pěny do kávy latte, cappuccina, horké čokolády apod. Do šlehačkové láhve stačí vložit bombičku, stisknout dávkovací páčku a můžete servírovat. C a nalijte do uzké a vysoké nádoby.


Hledáte-li šlehač s širším využitím, vsaďte na ruční pohon. S manuálními šlehači snadno připravíte sníh z bílků, mléčnou pěnu nebo vaječné směsi na omelety či palačinky. Lis na zdravé tyčinky TESCOMA DELLA CASA.


Video 2Kč (vč. DPH) Skladem Koupit. Nerezovou metličku čistěte pod tekoucí vodou, plastovou rukojeť otřete vlhkou utěrkou.

Vynikajúci na rýchlu prípravu mliečnej peny do kávy cappuccino, latte, frappé, horúcej čokolády apod. S ochranným puzdrom šľahacej špirály pre bezpečné skladovanie, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Vše, co vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje najdete také v sortimentu TESCOMA. Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu?


Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku? Dostali jste snad chuť na dobrý porcovaný čaj? Rádi vám s tím pomůžeme. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. PRESTO je vynikající pro rychlou přípravu mléčné pěny do cappuccina, kávy latte, horké čokolády apod. Nemusíte být zrovna odborníci na přípravu kávy, abyste si dokázali sami připravit svůj oblíbený nápoj i bez drahých profesionálních kávovarů. Na Biano už se chystá víc než 6šlehačů a mixérů, aby vám usnadnili vaše kouzlení v kuchyni.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. DELÍCIA šetří váš čas, námahu i peníze. Vnbsp;jediné nádobě ušleháte pohodlně smetanu, otočením pístu změníte šlehač na zdobičku a připravenou šlehačkou můžete rovnou dekorovat pokrmy nebo nápoje, šlehačku nemusíte přemisťovat do zdobicích sáčků. Dál už hledat nemusíte! Kuchyňský šlehač se výměnnými disky vynikající pro rychlou přípravu šlehačky a bílkového sněhu, mléčné pěny do kávy a vaječných směsí na omelety, palačinky apod.


Hodnocení produktu: ( Perfektní)recenzí.

Každý, kdo si rád vychutná kávu s mlékem, jistě ocení praktický pěnič mléka. Dvě mikrotužkové AAA baterie nejsou součástí balení. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Mléko lze přímo ve skleněné konvici ohřát na plynovém, elektrickém a sklokeramickém sporáku nebo v mikrovlnné troubě.


TESCOMA Šlehač na mléčnou pěnu PRESTO. PRESIDENT Doporučená cena: 3Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky