pondělí 29. dubna 2019

Nájezdové klíny pod auto

V této kategorii naleznete praktické nájezdy a nájezdové rampy, které jsou vyrobeny z plastu, kovu nebo chromu. Pro téměř dokonalou prezentaci vozidel či motocyklů nabízíme otočné plošiny, pódia a rampy. U auta není jiné zbytí, u karavanu použijeme klín na straně, která je nižší.


V žádném případě nevyrovnáváme karavan silou stabilizačními nohami, které často praskají. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Koupit Více Přidat na seznam přání Porovnat. Nájezdové rampy 2x150cm. Tyto nájezdové rampy Vám výborně poslouží pro opravu Vašeho auta. Dodáváme i speciální nájezd pro automobil v provedení dekorační chrom.


Všechny nájezdy a nájezdové rampy. Cartrend Plastové nájezdové rampy na auto - sada ks - Plastové nájezdové rampy pro automobily do tun od německé firmy Cartrend. Specifikace: nájezdové rampy s nosností tuny na pár vhodná k použití v profesionálních provozech i pro domácí potřebu sklo.

Podpěry na auto v různých konstrukčních a nosných provedeních. Lze je výškově nastavovat, jsou buď na trojnožce nebo čtyřnožce. Některé modely lze složit a šetřit místo. Rampy, nájezdy a klíny , Autosety.


Proto doporučujeme mít je v základním vybavení. Předejdete tak starostem, které by vás čekaly, pokud nebude plocha v rovině a nebo bude třeba měkká. Ocelová konstrukce je dostatečně široká pro pneumatiky do 2mm. Součástí rampy je hydraulický zvedák a pojistka pro zajištění zdviženého automobilu. Inzerát dřevěné nájezdové klíny v okrese Opava, cena 300Kč, od petrblahut0na Sbazar.


V ponuke: Kliny pod kolesá top kvality za atraktívne ceny. Kliny pod kolesá pre autá – vyberte si najlepšiu ponuku pre vás a vaše auto z katalógu AUTODOC Nakupovať lacno teraz! Délka 10výška , šíře cm.


Pre takmer dokonalú prezentáciu vozidiel či motocyklov ponúkame otočné plošiny, pódia a rampy. Tripus slouží k uchycení klínu na rám nebo jiné vhodné místo přívěsu tak, aby byly zakládací klíny vždy při ruce - vkládání a vyjímání klínu je jednoduché a snadné - klín stačí nastavit vybráními v základně proti výstupkům na držáku, mírně zatlačit a posunout. Vyrovnávací nájezdy a klíny pod kola se hodí v případě, že se svým obytným autem nebo karavanem musíte kempovat na nerovném povrchu.


Stačí dát pod kolo, najet autem či karavanem, a rázem spíte na rovině, neutíká vám jídlo z talířů, absorpční chladičky fugují jak mají a tak vůbec.

Karavany (přívěsy), sice narozdíl od aut mají své stabilizační nohy, ty. Popis: ,již dlouho nepoužívané , těžší konstrukce ,potřebují. Pro lepší přenos jsou také opatřeny praktickým madlem. Prodám dřevěné (z pražců) nájezdové klíny pod osobní auto.


Držák pro podkládací klín Obj. Montáž pod karavan či obytné auto Praktický pro odkládání a uskladnění Z tvrzeného plastu v bílé barvě Barva modrá - obj. Cena za oba kusy 3Kč.


Ako postupovať pri dopravnej nehode.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky