úterý 9. dubna 2019

Dřevěná stavebnice kapla

Geniální dřevěná stavebnice KAPLA má jediný prvek - dřevěný hranol s poměry stran 1:3:5. Díky výjimečné přesnosti rozměrů, precizním hranám, přesným pravým úhlům a dokonalé rovnosti povrchu lze s tímto jediným stavebním prvkem postavit neobyčejně krásné a působivé stavby. Základní stavebnice KAPLA, v praktickém obalu, který se dá.


Slovo KAPLA je zkratka z holandského „Kabouter Plankjes“,. KAPLA, to jsou nekonečné možnosti, nekonečná zábava a. CZ - Døevìná stavebnice KAPLA. Věže z prťavých destiček KAPLA mohou dosahovat závratných. Dřevěná stavebnice KAPLA.


Neuvěříte, co všechno se dá postavit bez lepidla, šroubků nebo spojek ze stavebnice , kde jsou všechny dílky stejně velké. Možnosti jsou omezené jen vaší představivostí! Stavebnice KAPLA je držitelem ocenění Správná hračka uděleného Sdružením pro hračky a hry.


Tradiční stavebnice už jsou ohrané? Kapla 2- dřevěná stavebnice. Vyzkoušejte dřevěnou stavebnici KAPLA , dokonale využijete fantazii a zábava na dlouhé hodiny může začít! Teď před Vánoci vám přidáme destiček navíc.


Pod značkou KAPLA je k dostání dřevěná skládačka různých barev a velikostí balení. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Dostatek destiček i pro ty nejnáročnější stavby.


S váhou necelých 3kg s ní bez problémů manipulují i menší děti. Sady pro jednotlivce i kolektivy, možnost zapůjčení. Skladem, ihned k dodání nebo osobnímu odběru v Praze. Pro zapálené stavitele ideální množství.


Díky precizně opracovaným hranolům ze dřeva z francouzských pinií, budou vaše stavby perfektní. Velikost modelů je limitována jen počtem destiček. Krabice sice není dřevěná , ale je dostatečně pevná a má ucho, a tak vydrží třeba i cesty na dovolenou. Tato unikátní a originální hra nabízí veselé stavění bez jakýchkoli spojovacích a připevňovacích prvků.


Přesto ze stavebnice můžete postavit rozmanité trojrozměrné stavby, které budou ostatním brát dech. Kontakty Napište nám Obchodní podmínky Zboží ihned s platbou až za dní! Díky tomu, že každé dřívko má přesně stejné rozměry, ostré hrany a dokonale opracovaný povrch, dokážete postavit stavby, u kterých je těžko uvěřit, že drží pohromadě pouze gravitací a třením a že se nepoužívají žádné spojky ani lepidlo.


Luxusní balení pro začínající i pokročilé. Stavebnice si najde své místo v dívčím i chlapeckém pokoji, a ani vy neodoláte a rádi se k dětem přidáte. Rozmanitý výběr dřevěných stavebnic od českých i zahraničních výrobců bude zárukou radosti a zábavy vašich malých ratolestí a nejen jich. V nabídce našeho obchodu budou vždy dřevěné stavebnice vysoké kvality od známých i méně známých značek. Nepotřebujete žádné lepidlo ani jiné pojivo, neboť skvěle navržené dřevěné hranoly drží samy pohromadě.


Součástí balení je dřevěná krabička a sešit návodů a rad na stavění. Obal rozměrů 25x25xcm. Chcete vědět o Kaple a jejím vzniku více? Přečtěte si Magická dřívka. Prostě Rolls-Royce mezi stavebnicemi!


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Obsahuje bukových dílů různých délek a průměru, ze kterých lze kompletovat stavby dle vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky