pondělí 8. dubna 2019

Fototapety do kuchyně

Fototapety do kuchyně zvýrazňují prostor za kuchyňskou linkou. Jsou vyrobeny z kvalitní PVC laminované fólie se zesílenou laminací na povrchu, která je vysoce odolná vůči okolním vlivům. Spodní vrstvu pokrývá nanesené lepidlo.


Fototapety do kuchyně

Samolepicí fototapety mezi kuchyňskou linku představují zcela nový trend v oblasti dekorace kuchyní! Hlavní výhodou je rychlá aplikace fototapety a také její snadná údržba díky laminovanému povrchu. Samolepiace fototapety do kuchyne so špeciálnou lamináciou sú odolné a dajú sa umývať bežnými čistiacimi prostriedkami. Jednoduchá, dostupná renovácie a so skvelým výsledným efektom!


Můžete zvolit také velmi oblíbené řešení v podobě fototapety s imitací cihly a kamene. Tento tradiční dekor dodá kuchyni luxusní vzhle který je velmi moderní a hodí se i do kuchyně se starší kuchyňskou linkou. Nepřeberné množství motivů a barev lze snadno zkombinovat s vybavením kuchyně a výhodou fototapet do kuchyně je i snadná údržba.


Fototapety do kuchyně

Samolepky do kuchyně DIMEX LINE se vyznačují nadstandardní kvalitou. Tapety fototapety do kuchyně. Samolepka za kuchyňskou linku, samolepící fototapeta do kuchyně. Hlavní je přede vším nápad a při dobrém plánování můžete dosáhnout zajímavých efektů.


Abstraktní fototapeta do kuchyně pro milovníky fusion kuchyně. Jestli v kuchyni rádi experimentujete, nebojíte se odvážně propojovat chutě, a zároveň milujete originální, výrazné dekorace, pak jsou abstraktní fototapety do kuchyně nabídkou přímo pro Vás. Sortiment jako jsou tapety do koupelny a tapety do kuchyně neustále rozšiřujeme.


Fototapety do kuchyně

Jedná se o často vyhledávaný typ způsobu vylepšení těchto místností. Ne každý má finanční prostředky na to, aby si mohl předělat koupelnu nebo kuchyň a přesně pro tyto případy jsou vhodné tapety do kuchyně nebo kuchyně do koupelny. Ke každému zákazníkovi přistu.


Jednoduchý a chytrý způsob, jak ochránit kuchyňskou stěnu proti mastným a olejovým skvrnám, vodě a vlhkosti. Samolepící žáruvzdorné vysoce omyvatelné dekorace určené do kuchyně. Je vhodná k ochraně zdi za sporákem. Dekorace je vytištěna na speciálním nehořlavém materiálu - zesílené PVC fólii. Tištěné obrazy na stěnu do KUCHYNĚ.


Fototapety do kuchyně

Již více než let na trhu. Obrazy na Plátně Noční Obloha. Na hladké povrchy, kachličky. VLASTNOSTI A VÝHODY samolepicí fototapety do kuchyně vysoce kvalitní a odolný materiál z PVC fólie s ochrannou.


Hodnocení produktu:. Nejčastěji jsou vyrobeny z vinylu, který splňuje zvýšené požadavky na odolnost a snadnou údržbu především ve zmiňované kuchyni. Jedná se hlavně o spoje tapet, které je potřeba dobře napojit vedle sebe. Odolnost Vám zaručí vinylové tapety, které jsou do kuchyně přímo určené.


Ideální volbou tapet do kuchyně jsou omyvatelné tapety. V místnosti, kde se vaří, se občas neubráníme skvrnám. Omyvatelné vinylové tapety snadno očistíte od případných nečistot, můžou se navíc pochlubit voděodolností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky