pondělí 22. dubna 2019

Wetterlings sekery

It is now our responsibility to manage the inherited knowledge but at the same time assimilating the new ideas that may take us to the cutting edge of current technology, environmental responsibility and functionality. Today, there are few left. They are at present people forging axes and tools as well as turning handles. Wetterlings is an axe forge in Storvik in the middle of Sweden. Their axes are sold all over the world.


The lifting hooks have ground tips, which effectively grabs the wood.

Suitable for logs up to (20cm) diam. Zobrazit položky na skladě. The good news however is that the historic WETTERLINGS power hammers will continue to work producing GRANSFORS BRUK axes.


They have been bought out by the competition and shut down, much to my disappointment. Vše jsou kvalitativně srovnatelné ručně kované sekery z toho nejlepšího. Jsou náročnější na údržbu, sekery není vhodné skladovat v teple, neboť hrozí.


Pro vyšší stabilitu spojení hlavy a topůrka má hlava sekery uši. Hlava sekery je ukována ručně ze švédské uhlíkové oceli.

Při kácení není problém kácet obušek o špalek. Hlava je pečlivě osazena na topůrko a zajištěna dřevěným klínem. Jde o ručně kované sekery z uhlíkové oceli nejvyšší kvality a jejich koupí získáte v podstatě nezničitelnou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Zatiaľ som nemal možnosť. Seems JavaScript is not enabled. Please considerturning on Javascript. Every single axe is designed specifically to fulfil a particular function, with a constant focus on high quality and area of application. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pre vyššiu stabilitu spojenia hlavy a poriska má hlava sekery „uši“. Pri rúbaní nie je problém rúbať obuchom o klát. Hlava je starostlivo osadená na porisko a zaistená dreveným klinom.


Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.

Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. A mam li je srovnat, tak se mě zdá, že Wett. GB a má také trochu silnější list ostří.


Ktorý muž nesníval ako chlapec o tomahawku? Dĺžka s poriskom cm. Gränsfors vrhacia sekera. Gransfors Bruks Axes are among the finest hand forged axes available in the world today.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky