úterý 23. dubna 2019

Kufr na nářadí hliníkový

Zevnitř je kufr obložen pěnovým polstrováním, takže přenášeným. L (0) Fatmax box na nářadí Cant. Hliníkový kufr 460x330x155mm stříbrný 7Kč. Nabídnout Vám můžeme kufry s polstrováním a děliči, i bez nich, velmi praktické rozevírací hliníkové kufry, hliníkové kufry menší i větší velikosti a také cenově výhodnou sadu, která obsahuje odolný hliníkový kufr na nářadí s kolečky vhodný pro rozměrnější nářadí a přenosný kufr na nářadí.


Kufr je vybaven odnímatelným popruhem na nošení přes rameno a dvojicí uzamykatelných přezek. Kufr hliníkové konstrukce s vnitřními přepážkami, které se dají libovolně přestavět a tak vytvoři. Kufry a pořadače na nářadí. Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo.


Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí. Nedocenitelný pomocník na montáže nebo do dílny, když potřebujete přenášet nářadí z místa na místo – hliníkový kufr se 1díly nářadí ! Uvnitř kufru se nachází několik sad nářadí. Nářadí je vyrobeno ze slitiny Cr-V a. Knipex Kufřík na nářadí Robustní polypropylen kufr , barva černá 4x 3x 1mm (i) Let zodolněné pouzdro vyrobené z odolného polypropylenu nárazu. Prachu, vzduchu a vody.


Kufr na nářadí hliníkový

Nový, nepoužitý, pouze naprasklý plast na jednom z rohů. Pro více info prosím volejte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kufr je lehce přenosný díky madlu, nebo přídavnému popruhu na ramena. Skladovací prostor je vybavený. Stává se vám, že marně hledáte konkrétní nářadí , které právě nutně potřebujete?


Kufr na nářadí hliníkový

Tak to nejspíš nemáte nářadí hezky v kufru. Kvalitní kufr na nářadí z odolného hliníku s rozměry 460×330×150mm. Bytelný a robustní kufr na nářadí , který je díky svému hliníkovému designu zároveň i příjemně lehký a tím pádem i vhodný k častému transportu.


Kufr disponuje širokým plastovým madlem. Praktické kufry na nářadí , které by neměly chybět žádnému řemeslníkovi a kutilovi. Kufřík s nářadím na kolečkách hliníkový 9dílů Praktický hliníkový kufr s nářadím pro univerzální využití. Na kufříku zajisté oceníte počet.


Uzamykatelný hliníkový kufr na nářadí Materiál: h. Je třeba dokoupit žetony, které si můžete individuálně vybrat, zbytek. Košík Kč Oblíbené Porovnat Registrace Přihlášení. Kovoobráběcí stroje Soustruhy. Kufřík na nářadí se stohovacími boxy je vybaven vyjímatelným přenosným boxem na Gola ořechy a bity, průhlednými přihrádkami, do kterých můžete přehledně uložit malé součástky, má hliníkové uzávěry, uzamykatelné přihrádky ve věku, nášlapné víko, včetně stohovacích boxů s víkem ve dně kufru. Pojízdný kufr na kolečkách WHEELBOX HD COMPACT LOGIC je akční provedení a současně novinka v naší nabídce.


Jedná se o kufr určený především profesionálům a tomu odpovídá i jeho bytelné provedení. Kufr je dvoudílný, horní část tvoří víko ve kterém jsou čtyři malá. Dále obsahuje vyjímatelnou desku na nářadí ve víku s 17-ti kapsami. Basy na nářadí i organizéry s průhledným víkem na matičky a šroubky. Stohovatelné boxy i pojízdné s teleskopickou rukojetí.


Kufr na nářadí hliníkový

Boxy na nářadí v e-shopu Dodáváme boxy na nářadí STANLEY a HAZET. Sháníte kvalitní kufr nebo box na nářadí ? Ukážeme vám, z čeho si můžete vybrat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky