pondělí 22. dubna 2019

Čerpadlo do pračky askoll

Zapojení na dva konektory. Možnost až otvorů pro šroubky. Kup Vypúšťacie čerpadlo Askoll priamo od Electrolux. Ak nedochádza k vypúšťaniu vody z práčky, potom je pravdepodobným vinníko. ERPADLO ASKOLL 30W MOTOREK Mod.


Askoll 30W magnetické je univerzální náhradní díl do praček a myček. Použitelné do většiny automatických praček nebo myček na trhu kde je čerpadlo stejných parametrů a uchycení. Výpustné čerpadla do pračky jsou v dodávány s úchyty na bajonet nebo šroubované.


M5 do pračky , pračka. Askoll nebo Plaset jsou montovány do mnoha značek praček. Je ich toľko, že si ani neviete vybrať? Pošlite nám na náš mail fotografie Vášho čerpadla z rôznych strán a my Vám pri výbere pomôžeme. Toto čerpadlo pračky se již nedodává.


Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Shop Everything you Need on eBay!


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Motorček čerpadla práčky Askoll W univerzálny. Kup Vypouštěcí čerpadlo pračky - typ Askoll prímo od Electrolux. Pokud se z Vaší pračky nevypouští voda, může za to pravděpodo.


Mechanicky identické s čerpadlem 0 akorát elektrické připojení je z druhé strany. Pračky blokování dveří. Posielam náhradu, motorček čerpadla Askoll , pôvodný motorček značky Plaset sa už nevyrába, talianska firma Askoll prevzala výrobu. Rozmerovo sú všetky čerpadlá rovnaké, používajú ich takmer všetci výrobcovia práčok. Askoll 25W pro pračky a myčky - též místo původního čerpadla Plaset.


Vyskytuje se v různých pračkách např. Kontakty 3mm zezadu ve svorkovnici. Příruba kruhová - uchycení na šroubky. Jsme zde stále pro vás.


Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu. Příjem a expedice on-line objednávek, prodej instalačního materiálu pro živnostníky, výdej. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky