středa 10. dubna 2019

Oprava sporáku mora praha

Vliv nařízení ohledně COVID-na servisní služby - info ZDE. Informace a doklady nutné k nahlášení opravy. Objednávku servisní opravy můžete on-line provést zde.


Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy, která nabízí prodej, montáž, záruční a pozáruční opravy plynových a elektrických spotřebičů značek MORA a GORENJE pro oblast Praha , Praha výcho Praha zápa okr. Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Již se Vám nevyplatí oprava starého sporáku a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu sporáku získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat sporák, na co nezapomenout a na jaké parametry se. A Plus hotel, hotel u České koruny aj. Ostatní městské části pak v pondělí, středy a pátky.


Zákazníků upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy je třeba být doma, pracovní den předem odpoledne. Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané značky ledniček, praček, myček, sušiček, vestavěných spotřebičů, varné techniky, karem, bojlerů a topidel.

Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Prodejna MORA Olomouc 8. Pro bezproblémový chod Vašich starších topidel Gamat a průtokových ohřívačů Mora PO-3 Mora 37 Mora 3nabízíme originální nové nebo repasované náhradní díly. K některým typům sporáků disponuje technik on-line ceníkem náhradních dílů.


Servis plynových spotřebičů, oprava plynového kotle, oprava karmy, výměna plynového kotle, výměna kotle, karmy, opravy sporáků – Praha. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Náhradní díly elektrospotřebičů Potřebujete náhradní díl pro opravu Vašeho sporáku , trouby, bojleru, akumulačních kamen, pračky, myčky nebo vysavače? Většinu náhradních dílů máme skladem ihned k odeslání. Nefunguje zapalování trouby.


Když troubu zapálím a pak i po delší chvíli knoflík pustím, plamen zhasne. Doufám, že i přesto, že se jedná o starý typ, bude oprava možná. Na sporák jsem zvyklá, dobře se o něj starám (už skoro let) bez jakýchkoliv oprav.


Záruční a pozáruční opravy kombinovaných, elektrických, plynových a indukčních sporáků.

Provádíme záruční i pozáruční servis kombinovaných, elektrických, plynových a indukčních sporáků. Servis elektrospotřebičů Praha a okolí. Servis elektrospotřebičů Praha. Oprava plynového sporáku Mora. Plzeň-Severní Předměstí.


Jednoduché opravy elektrospotřebičů. Jako u všech ostatních elektrospotřebičů jsou některé závady jednoduché a rychle řešitelné, mezi tyto závady patří ve většině případů přepálená pojistka, uvolněný kontakt, přerušený nebo přepálený plošný spoj, poškozený spínač a podobně. Na obrázku je vidět část elektronického modulu elektrické sklo-varné desky, kde oprava spotřebiče byla provedena formou výměny výkonových a zdrojových částí modulu.


Následným měřením při maximálním zatížení byla zjištěna plná funkčnost spotřebiče. Opětovná montáž byla provedena u zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky