úterý 30. dubna 2019

Koupelnové poličky bez vrtání

Koupelnové poličky Odebrat filtry. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Připevňujte koupelnové doplňky snadno bez použití vrtačky a ušetřete peníze za rekonstrukci.


Každý doplněk dodáváme s odpovídající lepicí sadou. Doba nevzhledných děr po vrtání a poškozených obkladů je pryč. Problém je ale často s připevněním, protože ne každý si troufá na vrtání do obkladů nebo do spár a raději by zvolil jiný způsob.

Skvělým řešením je vakuový systém montáže, který se hodí. Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit (každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo). Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky , skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů.


Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo.


Nástěnná dvoupatrová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání.

Materiál: ABS, ocel pochromováno. Jak snadno se doplňky bez vrtání připevňují, můžete vidět ve videu níže. V sortimentu jsou držáky ručníků, nejrůznější háčky, dvojháčky i čtyřháčky, držáky na toaletní papír na různý počet rolí s krytem či bez , držáky fénu, kartáčů na vlasy, mýdla či kelímků, rohové poličky o jednom či dvou patrech, koupelnové či univerzální poličky , poličky na mýdlo a spousta dalšího. Už žádné vrtání , žádné lepidlo, žádné šrouby, žádné komplikace a žádné boje s časem nebo nešikovností!


Super silné přísavky ZOSO vám usnadní život. Nepotřebují vrtat ani lepit, stačí je jen přiložit k rovnému a hladkému povrchu jako sklo, či rovné dlaždičky, zatočit a během pár vteřin máte vyřešeno. Každá z přísavek má nosnost kg a dají.


Kč BEZ VRTÁNÍ PowerLoc SION - rohová poli. Wenko BEZ VRTÁNÍ Polička PowerLoc police, nerezová. Produkty se prodávají bez lepidla - to je nutno dokoupit zvlášť: Lepidlo Mamut High Tack, ml Pokud si to nakonec s lepením rozmyslíte, nic se neděje, výrobky obsahují vše potřebné ke klasické montáži na hmoždinky.


Oslavme sílu vakuové pumpičky! Právě díky ní totiž přísavka značky Wenko drží na stěně jako přibitá a unese až úctyhodných kg. Ona pumpička, která je součástí balení, udělá tu největší práci za vás. A pokud budete chtít časem přísavku sundat a třeba posunout na jiné místo, není problém. Lze ji totiž snadno sejmout (a beze stop) a znovu použít.


Vacuum system – koupelnové poličky a další doplňky bez vrtání. Rohová polička bez nutnosti vrtání Wenko Vacuum-Loc, až kg. Z nějakého důvodu nemůže nainstalovat koupelnové doplňky.

S doplňky do koupelny Wenko najdou toaletní potřeby a kosmetika své místo a budou pěkně po ruce. Police i věšáky navíc připevníte snadno a bez vrtání , nemusíte se tedy bát o své dlaždičky. Větší poličky by tak být vybaveny systémem uchycení minimálně na dvou místech. Popřemýšlejte také nad tím, nebude-li pro vás z hlediska pevnosti a míry zatížení lepší pořídit dvě menší police než jednu velkou.


Vyzkoušejte koupelnové doplňky z řady bez vrtání ! Získáte praktické police, držáky i háčky, které upevníte na zeď velmi snadno, rychle a především bez poškození stěn. Montáž BEZ VRTÁNÍ Pevně drží na všech hladkých a lehce nerovných nosných plochách, jakými jsou dlaždice, přírodní kámen atd. Lze ji odstranit bez zanechání stopy a ihned ji snadno použít jinde. Díky svému statickému náboji přilne pogumovaná podložka pevně k povrchu, takže polička může být okamžitě použita.


Wenko je ideální pro snadné vybavení každé koupelny! Nemusíte si dělat starosti s vrtáním do obkladů a nepořádkem. Navíc nehrozí, že na vás skrz zeď vykoukne váš soused!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky