pondělí 8. dubna 2019

Retro obklady

Neocim Vintage jsou obklady i dlažba (vhodné na stěny i podlahu) s… Forli obklady 15×nebo 20×s květinami a ptáčky. Forli jsou jedinečné obklady s krásnými romantickými motivy ptáčků a květin. Budou… Růžové obklady v kuchyni. Tento dobový šarm retro keramiky je možné využiť nielen v kuchyni na zástene ako súčasť kuchynskej linky, ale aktuálne trendy odporúčajú retro keramické obklady i do murovaných sprchových kútov, či do toalety na jednu stenu, kde dotvorí celkový vynimočný dojem z miestnosti.


Poradíme vám s nákupem. Vystavujeme v prodejně.

Produkty skladem do dnů u vás. Možnost dopravy zdarma. Firma MODEL-INTERIER, s. Predáváme keramické obklady a dlažby pre interiér i exteriér. Sme výhradný dovozca obkladov a dlažieb od 13.


Spolupracujeme s renomovanými európskymi dodávateľmi a architektmi a snažíme sa, aby naša ponuka obsiahla len to najlepšie z populárnych retro štýlov. Povzneste koupelnu na vyšší úroveň s pestrobarevnými retro dlaždicemi a obklady. Koupelnové obklady v retro hávu nakoupíte snadno a výhodně společně s dalšími koupelnovými doplňky.


Nabízíme pestrobarevné dlaždice azulejos, porcelánové obklady , dlažby s geometrickými vzory a mnoho dalšího pro stylovou retro koupelnu.

To všetko spľňajú naše keramické vintage obklady. V ponuke máme vintage obklady do kuchyne , kúpeľne , na wc či na krb. Zpracujeme grafický návrh pokládky retro dlažby a obkladů! Přijďte se k nám inspirovat a prohlédnout stovky vzorků obkladů a dlažeb v retro stylu: EDEN koupelny, s. Ornamentální i květinové vzory.


Retro koupelnové studio v Praze. Elegantní zlaté obklady z 24karátového zlata. Užijte si jedinečný dojem z exkluzivních italských povrchů dlažeb firmy Rivesti, které nejsou nabízeny v běžných obchodech.


Rádi Vám připravíme 3D model vašeho interiéru, abyste. Inspirujte se fotogalerií rustikálních kuchyní s retro kachličkami a originálními obklady. Cesta k srdci prý vede žaludkem. Vedla tam patrně i cesta k srdci Adamově.


Tam ovšem ještě bylo ve hře zakázané ovoce, možná i strom poznání. To my bohužel dodávat nemůžeme, ovšem nabízíme mimořádně pestrou. Koupelna, tak jak ji znali naši prarodiče, ovšem pokuď patřili k horním desetitisícům.


Ve starých filmech, v prvorepublikových vilách na ministerstvech nebo v luxusních kajutách na Titaniku, tam všude nalezneme koupelny s obklady v stylu, který dnes nazýváme retro. Sapho RETRO Ottagona Moon 20x(bal.=m2) REO1. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Obklady a dlažby nákup a rezervácia v OBI.

Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky