středa 17. dubna 2019

Konvice na čaj z varného skla

Konvice s plastovou rukojetí a víčkem. Při rozbití skla v originální. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. Všechno skleněné varné nádobí se také snadno udržuje v čistotě, umyje ho každá myčka nádobí.


Máte už dost nádobí, které vidíte na každém rohu?

Sklenená kanvica na čaj. Rádi byste svou sbírku doplnili o neobyčejný designový, ale přitom praktický kousek? Kamenný obchod znovu otevřen již dnes 9. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


JULIE 2l plastové víčko, plastová rukojeť. Kromě varného skla pro domácnosti jako jsou čajové konvice , džbány nabo hrnky, sklárny vyrábí i průmyslové a laboratorní sklo. Porovnání cen konvice z varneho skla , srovnání cen konvice z varneho skla na portálu HLEDEJCENY.


Ke konvici lze dokoupit skleněné sítk.

Elegantní slévací džbánek z borosilikátového skla znám pod názvem Cha Hai. Má moderní design a nerezové sítko, které je ideální k přípravě sypaného čaje nebo k vyluhování ovoce do vašeho oblíbeného letního nápoje. Plastové sítko k přípravě sypaného čaje.


Skladem - 1Kč s DPH 1Kč s DPH. Leonardo Čajová konvice MOON l. Luxusní čajová konvice z ručně foukaného varného skla. Velká konvice Simax o objemu l je určena na všechny horké nápoje, především na čaj. Balení obsahuje plastový filtr zasazený do uzávěru.


Ten je vhodný především na louhování čaje či bylinek a je vyjímatelný. Praktická konvice na čaj , která je zároveň jedinečným designovým kouskem. Přesně to je skleněná konvice FROM s nerezovým filtrem, za jejíž návrh získalo duo designérů Michal Froněk a Jan Němeček z věh.


Nadčasové, elegantní, funkční - takové jsou skleněné konvice. Pro milovníky čaje nabízíme čajové konvice se sítky, které umožňují použít sypaný i sáčkový čaj. On-line obchod s keramikou a porcelánem pro milovníky a příznivce čaje. Konvičky, anglický porcelán, asijská keramika.


Příslušenství k přípravě čaje a kávy, šálky, hrnky, podnosy a ohříváčky. Filtr je variabilní a přizpůsobí se každé konvici od objemu l.

Skvěle se hodí jako doplněk ke skleněným konvicím Simax. Je vhodné na všechny druhy čaje. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování. Prodám retro věci do kuchyně v pěkném stavu-viz foto-250Kč,nová forma na bábovku,forma na dort,váha, konvice na čaj -300Kč,velký hrnec s poklicí-80Kč.


Odpovědi na e-mail nebo tel. Vychutnejte si kávu a čaj ze skla. V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu, čaj i jiné teplé nápoje. Hrnky a skleněné šálky z varného skla , sklenice z varného skla.


Kanvica z varného skla 7l SVATAVA. V kanvici môžete pripraviť čaj na elektrických, sklokeramických aj plynových sporákoch (pozor na plastové časti). Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu. Tradičně se čaj luhuje v konvicích z keramiky, litiny nebo skla.


Pro dokonalý čajový zážitek je nezbytné, aby šlo o hmotu zdravotně nezávadnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky