čtvrtek 11. dubna 2019

Kávová souprava pro dva

Ať už po ránu se svou drahou polovičkou, či v odpoledních hodinách s přáteli - každý si rád vychutná chvilku, kterou má jen pro sebe a toho druhého. Kávové soupravy nabízí luxus stolování a také estetický zážitek. Kávová souprava , český porcelán,.


Kávová souprava pro dva

Inzeráty Jídelní souprava v kategorii Starožitný porcelán, keramika a sklo na Sbazar. Kč Hape čajová souprava pro dva. Hape Čajová souprava pro dva Každá malá hospodyňka musí mít ve své kuchyňce čajový servis, aby mohla slavnostně pohostit každou návštěvu. Popis: Porcelánová souprava pro dvě osoby, ručně zdobené.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nová čajová či kávová souprava pro dva. Krásná dárková krabička. Upřednostňuji osobní převzetí. Prosím, pište jen přes formulář a ne sms. Právě je čas na čaj o páté!


S tímto čajovým servisem pro dva budou čajové dýchánky radost! Na čaj můžete pozvat panenky nebo plyšová zvířátka a vyprávět si různé zážitky. Vše je na praktickém servírovacím podnose o velikosti: x cm. Hračka vhodná pro děti od let. Nesmí se použít v mikrovlné troubě.


Nevhodné pro mytí v myčce. Luxusní porcelánový servis Pre. Sada obsahuje celkem ks. Vyrobeno z kvalitního materiálu. Dobrá káva si zaslouží i krásný hrneček.


Vyberte si ten, který bude přesně váš šálek kávy. Kávové sady, jednotlivé šálky s podšálkem i bez, bílé i barevné, zkrátka hrníčky pro každý vkus a příležitost nakoupíte za skvělou cenu na FAVI. Tři grácie, kávová souprava , český porcelán, Mary-Anne, Leander, d. Televizní souprava Mary-Anne v dekoru Tři grácie. Vznešený tvar porcelánu je zdobený blýskavým listrem s motivem Třech grácií.


Kávový servis pro dvě osoby vhodný např. Dárky k narozeninám , Domov a dekorace Hledáte-li dárek pro svou lásku, dobrého přítele, nebo přítelkyni, mohli byste uspět darováním čajové, kávové, nebo snídaňové sady pro dva. Jelikož Vánoce se blíží, připravili jsme si pro vás článek s tipy na vánoční dárky. Inspirujte se a najděte ten správný dárek pro své děti, drahé polovičky, rodinu či přátele. Tradiční výroba je v porcelánce zachována již déle jak 2let.


Přátelská souprava pro dva je z velmi kvalitního porcelánu, který Vám vydrží desetiletí v nezměněné podobě. Jedinečná souprava tea for one s motivem marocké mozaiky. Souprava je vhodná do myčky na nádobí.


Na druhou stranu těch pár šálků se umyje snadno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky