úterý 16. dubna 2019

Kelímky s víčkem 50ml

Horní průměr je cm. Kelímek je vysoký cm. Balení obsahuje kusů. Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu ml. Vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický průmysl.


Plastový kelímek s víčkem a brčkem s dekorem ZOO o objemu 4ml, udělá radost každému dítěti.

Výhodou plastového nádobí je dobrá omyvatelnost, která zaručí maximální pohodlí při úklidu. Není vhodné do mikrovlnné trouby, ani do myčky na nádobí. Největšími odběrateli jsou již tradičně velké farmaceutické a potravinářské společnosti (Plzeňský Prazdroj, a. s., Alliance Healthcare s.r.o., s.r.o., ad.). Hodnocení produktu:. Praktické kelímky na kávu s víčkem.


Skleněný kelímek 50ml , hnědý s černým víčkem. Akrylový 2-stěnný kelímek 50. PP kelímek k jednorázovému použití.

U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Pomocný materiál určený pro lékárny - na masti, soli, pudry, prášky apod. Přílohy Krátká textová informace Obrázek obalu.


Chcete vedieť, či je cena 1Kč tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Prázdný kelímek na UV gel s víčkem 50ml Skladem Kč. Pomůcky pro modeláž Dózovníky, misky, kelímky Novinky do e-mailu. Buďte první, kdo se dozví o slevách a novinkách z nehtového světa Starnails.


Přihlásit se Souhlasím se zpr. Objem kelímku je ml. Jednorázově použitelný kelímek v bílé barvě s víčkem. Dárkové sety (1) Dárky pro děti (1) Dárky pro ž. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Misky, plastové misky a další plastové obaly. Papírová miska na salát Váha.

Víčko na misku Vegetal od 3. Uzávěry jsou šroubovací a je možno šroubovat a stohovat i na sebe. Upotřebení je však rozmanité - na korálky, drobnosti, sypké suroviny, bylinky,. Vaše internetová lékárna. Obvykle se používá jako obal na dresing, salátovou zálivku, kečup, nebo majonézu.


Nápojový pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák a jiné horké nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky