pondělí 29. dubna 2019

Výsuvný zadešťovač

Zavlažovanou výseč lze. Zákazníci, kteří si tento výrobek koupili, zakoupili následující kombinaci položek. Garden má také plánovač zavlažovacího systému.


Výsuvný čtyřplošný zadešťovač OS 140. Pro výsuvný zadešťovač 1a 3a rozstřikovací zavlažovač skrápěcího systému.

Ideální pro zavlažování menších trávníků do rozlohy až 100m2. Kompletní sada se čtyřplošným zadešťovačem OS 140. Gardena turbínový výsuvný zadešťovač T 2je - jako součást Gardena sprinklerového systému - vhodný pro zavlažování středně velkých ploch trávníků do 2m2. Může být kombinován s turbínovými výsuvnými zadešťovači T 1a 3a výsuvným čtyřhranným zadešťovačem R 140.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tam, kde bylo dříve potřeba nainstalovat několik kruhových zadešťovačů a potrubí, stačí nyní jeden zadešťovač , který je dostačující pro travnaté plochy do 1m². Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Nastavitelný průtok vody. Termín dodání do dnů. GARDENA se zázemím kamenné prodejny. Výrobce Gardena, prodej v sekci Podzemní závlahový systém. Autorizovaný prodejce Gardena.


Videa, návody, diskuse. Lze jej kombinovat s turbínovými výsuvnými zadešťovači T 2a 3a výsuvným čtyřhranným zadešťovačem R 140. Zadešťovač Gardena 1je praktickým pomocníkem pro zavlažování menších trávníků.


Gardena výsuvný zadešťovač S je důležitým prvkem zavlažovací soustavy ve vašem zahradním království. Opatřen nastavením pro požadovaný úsek a zabudovaným filtrem za účelem zachování pravidelného provozu. Pomocí instalační trubky je integrován do Gardena sprinklerového systému a dá se kombinovat s Gardena turbínovými výsuvnými zadešťovači T 10 T 2nebo T 3v potrubí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pro zavlažování malých travnatých ploch. Integrovaný filtr na nečistoty. Dodáváno volně v displejovém boxu.

Přáli byste si větší pohodlí a více volného času? Možná je čas se začít zamýšlet nad systémem zadešťovačů. Rozsah je pro jednotlivé oblasti plynule nastavitelný mezi. Kč (18Kč bez DPH). Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci, a na základě nařízení vlády, je prodejna a servis pro veřejnost dočasně uzavřena!


Dosah nastavitelný v rozmezí - m. Regulovatelný sektor zavlažování - 360°. Pro co nejefektivnější používání je opatřen nastavením pro požadovaný úsek za účelem pravidelného provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky