pátek 26. dubna 2019

Účinný jed na potkany

Jed na potkany v naší nabídce proto funguje jinak. Má delší nástup účinku, navíc po jeho konzumaci potkan cítí nedostatek vzduchu, a vyhledává proto venkovní prostory. Jed tedy spolehlivě vyhubí celou potkaní rodinu, a navíc se nemusíte bát, že se tak stane na špatně dostupném místě. Jako nejlepší a nejúčinnější jed na potkany k neprofesionálnímu použití tedy dle našeho názoru vychází parafinové bloky Ratimor s účinnou látkou Brodifakum.


Jak správně umístit jed na potkany.

Při pokládání deratizačních nástrah se vždy řiďte etiketou, dodržujte dávkování a návod uvedený na výrobku. S „jedy na potkany “ pracujte opatrně a vždy si přečtěte informace na jejich obalu. V deratizačních boxech se potkani cítí bezpečněji a zkonzumují více nástrahy. Provizorně můžete „ jed “ umístit do plastové, kovové či dřevěné krabičky s vhodným otvorem.


Alternatívou oproti pasci je rozhodne účinný jed. V tomto prípade tu je iba jedná možnosť, a to potkana zabiť. Najviac odporúčané sú otrávené granule alebo perličky.


Upresniť parametre Cena: EUR.

Otrava a jed na myši a potkany. Jed MURIBROM kocka na myš, p. Jedy na myši, potkany , krysy, krtky a další škůdce. Granule na myši, likvidace potkanů, krys. Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel, Rat Killer.


Jed existuje nejaka látka po které človek usne a už se neprobudí na 1? Nějaká látka, která je snadněji dostupná? Neptejte se prosím na co jenom bych byl rád kdyby jste me napsali jestli neco takového se dá sehnat, jsem ochoten i zaplatit pokud nekdo ma. Jako nejúčinnější jed na potkany , který je volně prodejný, a který obsahuje Brodifakoum vám můžeme doporučit samoobslužné sáčkyKilrat. Kilrat je svou vůní i chutí pro potkany velmi lákavý, a díky obsahu brodifaka i velmi účinný.


Pasti na potkany a krysy však nejsou jediným řešeným, jak se potkana nebo krysy zbavit. Velmi účinný je také jed na potkany , který samozřejmě nechybí ani v naší nabídce. Naleznete jej v sekci gely na krtky a hlodavce. A jak vlastně jed na potkany funguje? Na nástrahu se proto postupně vrhnou všechny.


Všechny dnes prodávané jedy na myši fungují na principu antikoagulantů.

Antikoagulanty jsou látky které zabraňují. Najúčinnejšou zbraňou v boji s potkanom sú špeciálne jedy a otravy, ktorých účinnosť je naozaj vysoká. Odborne ich nazývame rodencitídy. Tieto nástrahy sa predávajú v rôznych formách (granule, mäkké návnady, pasty, pelety, parafínové bloky).


Najčastejšie používanou účinnou látkou je bromadiolon. Zastavte potkany v jejich řádění, vypuďte je pomocí zvukových plašičů potkanů nebo je odchyťte do pastí, případně nastražte jed na potkana, který 1 zabere. Já používám sádru s moučkovím cukrem 1:smichat (musí to bejt suché) dám na víčko od sklenice od okurek, dám to tam kde jsou tak aby na to nepršelo a nemohla k tomu drůbež.


Ještě jim k tomu dám vedle taky vodičku aby se mohly nabumbat abych nebyl. Norat je vysoce účinný jed na hlodavce - hubí potkany , krysy a myši domácí v uzavřenych objektech nebo v jejich těsné blízkosti. Funguje na principu ředění krve.


Zlikviduje: potkany , krysy, myši, hraboše polní, hryzce, hryzce vodní, rejsky Nezvlhne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky