pátek 10. ledna 2020

Led pásky pod kuchyňskou linku

Nejčastěji se pásky upevňují do lišty pod policemi nad kuchyňskou linkou. Ideální výkon pásku je 12W na jeden metr. Pásek bude v profilu s difuzorem, proto pásek nemusí mít krytí a nemusí být zalitý v silikonu.


Inteligentní domácnost. Nemusíte nic pájet, pouze pospojujete do.

Sady led pásků se zdrojem určené pro montáž pod kuchyňskou linku. Osvětlete pracovní plochu své kuchyňské linky tím nejúčinnějším způsobem - podlinkovými světly. Kuchyňskou linku lze osvětlit několika způsoby. Pokud však nechcete vybírat potřebné příslušenství a zabývat se instalací, nabízíme Vám řešení v podobě kompletních svítidel určených. Snadná montáž a perfektní spotřeba.


Přehledná nabídka kvalitních produktů s odborným poradcem na AZ- LED. Tato 40W varianta je dlouhá 120cm a slouží spíše do střední kuchyně. Vaši kuchyň tak skvěle osvětlí a vaření bude pak jedna radost.

Potřebujete světelný doping? Tip: při nákupu nad 4Kč doprava zdarma. LED pod kuchyňskou linku. Inspirujte se a vyberte to správné světlo právě do vaší kuchyně. Nalezeno: 1produkt ů. Led pasky pod kuchynskou linku.


Světlo pod kuchyňskou linku je stříbrné barvy a spínač s pohybovým čidlem. A to tam, kde končí plastové obložení zdi, a tak, aby vizuálně zapadal do designu kuchyně. Velice se omlouvám, ale buď jsem přepracovaný nebo blbý. Nejsem si už ani 1 jistý zapojením led pásků pod linku kde je ovládání mávátkem. Situace: 3x 1m led pásku (každý pásek pod horní skříňkou).


Z každého led pásku vyvedena dvojlinka. Na kraje linky je ještě mávátkový spínač. Snadno je umístíte po celé délce linky, jsou praktické i elegantní a šetří energii. Levné řešení osvětlení Vaší kuchyně. Možnost umístění všude tam, kde je možnost zapojení do klasické zásuvky.


Kabel a montážní komponenty, součástí balení.

Svítidla pod kuchyňskou linku. Osvětlení kuchyńské linky je nedílnou součástí osvětlení kuchyně. Proto bychom neměli toto osvětlení podcenit. Vhodnou alternativou ke stávajícím svítidlům pod kuch. Skvělé ceny, špičkový servis a poradenství od jednoho z TOP prodejců v ČR.


Lze z nich udělat dekorační a relaxační osvětlení. Zároveň lze vhodnou kombinací osvětlit kuchyňskou linku , pracovní prostory aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky