úterý 21. ledna 2020

Uzavírací klapka mezipřírubová

Využití pro mezipřírubové uzavírací klapky se nabízí především v rozvodech pitné a užitkové vody. Dále v rozvodech studené a teplé vody pro topení či chlazení. Protože nejsou mezipřírubové klapky.


KLAPKA UZAVIRACI CENTRICKÁ Typ L32. Dodáváme široký sortiment uzavíracích klapek z hlediska konstrukce, připojení, ovládání, a proudícího média.

Klapky uzavírací a škrtící. Excentrické klapky jako uzavírací armatury i regulační element. Zpětné klapky se dodávají v rozměrech DN– DN50 v provedení s nebo bez přítlačného pera.


Ruční páka z polyamidu zpevněného skleněnými vlákny, aretace aktivována pružinou a integrovaným otvorem pro zablokování. Dovolujeme si Vám nabídnout ,, ČESKÝ VÝROBEK průmyslové armatury za velmi příznivé ceny. Ujistěte se, že máte dostatečné množství ventilů pro uzavření.


Nabízíme pneumatické válce a ventily, elektromagnetické ventily, regulátory tlaku, filtry a maznice VESTA. Příslušenství a náhradní díly pro uzavírací klapky.

Uzavírací nožová šoupátka. Možnost širokého použití v různých odvětvích průmyslu. ABO mezipřírubová uzavírací klapka Doporučená oblast použití: uzavřené okruhy topení a chlazení – manžeta EPDM, motýl z tvárné litiny s epoxidovým nátěrem – PN – ruční páka Doporučené šrouby pro klapku DN 2Šroub 20x1mm. ABO serie 9jsou určeny pro. Vše za vynikající ceny s rychlým dodáním, s možností osobního odběru na prodejně.


Mezipřírubová uzavírací klapka WAFER J- disk nerez BRA. Armatury a potrubní díly připravujeme na zakázku dle požadavku komplet včetně požadovaných záruk se zajištěním záručního a pozáručního servisu včetně tlakových zkoušek dle ČSN EN. Obsah katalogu Bezpřírubové zpětné ventily a klapky. PDN2PNuzavírací klapka s pákou, těleso z tvárné litiny GGG4 disk z nerezu SS31 manžeta z EPDM. Frekvence je řízena tlakem vzduchu.


Tento druh centrické uzavírací klapky je využíván ve vytápěcích a chladících systémech, vodárenství, potravinářství, farmaceutickém a chemickém průmyslu. Pro pneupohon se používá upravený tlakový vzduch o tlaku 6MPa. Při nižším ovládacím tlaku se snižuje.


Vyplněním e-mailu souhlasíte se zasíláním newsletteru společnosti ARMATURY Group a. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat v patičce každého e-mailu. Pro aplikace vytápění a chlazení - vybavení kotelen, výměníkových stanic a rozvodů chladicí vody.

Pro topnou a chladicí vodu s max. Komplety - armatury s pohony Hotová řešení pro aplikace ve vytápění, vzduchotechnice, chemickém i strojírenském průmyslu. Měkkotěsnicí mezipřírubová uzavírací klapka s centricky uloženým diskem a vyměnitelnou pryžovou manžetou vyztuženou kovovým kroužkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kombinací materiálů talíře a sedla, které jsou ve styku s pracovní látkou je možné se přizpůsobit chemické povaze pracovní látky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky