úterý 14. ledna 2020

Mikrovlnka sencor smw 2917

Tekintsd meg a termék információit. Fehér színű, 7W teljesítményűnbsp;mikrohullámú sütő. Sencor mikrohullámú boltok, képek. Mikrovlnná trouba v bílém barevném provedení s výkonem 7W. Výkon je možné manuálně regulovat v celkem šesti úrovních, nechybí funkce pro rozmrazování.


Objem trouby činí litrů.

V případě potřeby je možné využít časovač na minut. Dokončení přípravy jídla je signalizováno zvukovým signálem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. Vnitřní objem l Mikrovlnný výkon 7W Ovládání mechanické-knoflíkové Celý popis a technické parametry.


V prípade potreby je možné využiť časovač na minút. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Okrem toho disponuje tiež štandardnými funkciami, ako je akustické upozornenie na ukončenie programu alebo 30minútový časovač.

Ve velmi dobrém stavu s kosmetickou vadou (promáčkliny na pravém boku a nahoře), viz foto. NA FUNKČNOSTI ZBOŽÍ NEMÁ VLIV. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzi í. Trouba má mechanické ovládání s pěti úrovněmi výkonu a rozmrazováním.


Vás a je skladný do kuchyňky môjho syna, ktorý nevie variť a býva sám len niekoľko mesiacov, takže aby ušetril, lebo stravovať sa v reštauráciách je drahé, chodí si pre uvarené jedlo ku mne a. Rúra má mechanické ovládanie s piatimi úrovňami výkonu a rozmrazovaním. Nákup bez rizika: dní na vrácení. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA.


Príbeh značky SENCOR sa začal písať už viac ako dvadsať rokov pred jej vznikom. Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov. Free delivery and returns on eligible orders. K dispozícií je úrovní výkonu. Rúra je vybavená akustickou signalizáciou a časovačom.


Vedle toho disponuje také standardnímu funkcemi, jako je akustické upozornění na dokončení programu či 30minutový časovač. Szállítási idő: 1-munkanap. V GARANCIA, mikrohullám teljesítményszint, Felolvasztás funkció, Fehér zománcozott kivitel, Manuális vezérlés, l űrtartalom, perces időzítő, 7W teljesí. Omlouváme se, ale prodej tohoto produktu by.


Je vhodná do jakékoliv domácnosti, kancelářské kuchyně, studentského bytu, nebo na chalupu.

Nastavuje sa manuálne, má šesť úrovní ohrevu, minútový časovač, môže aj rozmrazovať, výkon 700W. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Vše bez problémů, proběhlo rychle. Jen na web stránce nešla vybrat jiná doprava než GEIS, což nebyl problém, protože jsem chtěla nechat zásilku přesměrovat na Geis point, věděla jsem, že nebudu osobně přítomna. Produkt je momentálně nedostupný.


Pro podrobnější informace o naskladnění zboží volejte prosím naši zákaznickou linku. Podobné produkty Detai.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky