pátek 24. ledna 2020

Termoobal avent

Elegantní termoobal Philips Avent Termabag SCD1s dvojitou izolační vrstvou udržuje teplý nebo studený obsah kojenecké láhve. Je určen pro úschovu kojeneckých lahví, hrnečků nebo VIA pohárků. Je vhodný pre uskladnenie studeného materského mlieka alebo horúcej (NIE vriacej) vody až po dobu hodín. Pre ľahké prenášanie je vybavený.


Je určený pre dojčenské fľaše AVENT alebo VIA poháriky.

Avent Dudlík NATURAL variabilní průtok, ks nový Bílá Přihlásit se k odběru newsletterů Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na Avent -cz. Termo taška je určena pro dvě. AVENT - chůvičky, odsávačky, dudlíky Avent. Těhotenství a rané rodičovství je velmi vzrušující a zároveň náročné období. V takové situaci je dobré vědět, že existuje nějaká odborná pomoc pro péči o Vás i Vaše děti.


Pomáhá udržovat teplotu tekutin či potravin, což výrazně zpomaluje proces vychladnutí. Pouzdro na dudlík ho pomáhá udržet vždy v čistém stavu.

Díky své ergonomické konstrukci a uzavíracímu pásu je možné. Značka: Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na Avent -cz. Je určená pre uskladnenie studeného materského mlieka alebo horúcej vody až po dobu hodín. Praktický termoobal s kvalitní.


Znojmo, cena 300Kč, od Zdenka schany na Sbazar. Popis: Nabízím Nový termoobal zn. Barva černá,je na lahvičky,praktický a šikovný.


Taška má navíc snímatelný popruh přes rameno pro snadné přenášení. ZDARMA dárky ke každému nákupu. Každý měsíc nové slevové kampaně a dárkové akce k nejoblíbenějším produktům. Pomáha udržiavať teplotu tekutín či potravín, čo výrazne spomaľuje proces vychladnutia.


Puzdro na cumlík pomáha udržiavať cumlík vždy v čistom stave. ThermaBag Avent je vyroben z tkaniny. Vďaka svojej ergonomickej konštrukcii a. Materiál cumlíka na fľašu Materiál cumlíka na fľašu.

Systém pripevnenia Systém pripevnenia. Môže sa používať v mikrovlnke Môže sa použív. Všechny informace o produktu Philips Avent Cestovní termoska a ohřívač lahví univerzální, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Philips Avent Cestovní termoska a ohřívač lahví univerzální.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


AVENT nabízí několik výrobku, které vám a vašemu dítěti usnadní život v pohybu. Vše potřebné máte ihned při ruce. Prodám párkrát použitý černý termoobal , zn.


Univerzální termoobal s dvojitou izolační vrstvou na udržení teploty kojeneckého mléka, čaje, vody,. M Thinsulate, vhodný pro uskladnění studeného mléka nebo horké vody až po dobu hodin, Taška je elegantní, lehká, kompaktní a praktická na cesty - pro snadné přenášení je opatřena. Univerzálny termoobal na udržanie teploty dojčenského mlieka, čaju, vody. Vyrobený z tkaniny 3M Thinsulate Spoľahlivo udrží teplotu obsahu Určený pre dve fľaštičky AVENT , dva hrnčeky alebo štyri VIA poháriky Vhodný pre uskladnenie studeného mlieka alebo horúcej vody až po dobu hodín Opatrený snímateľným popruhom cez rameno Nie je určený ako náhrada termosky.


Spolehlivě udrží teplotu svého obsahu. Je vhodný pro uskladnění studeného mateřského mléka nebo horké vody až po dobu hodin (nenahrazuje termosku). Pro snadné přenášení je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky