neděle 19. ledna 2020

Sanytol mýdlo

Sanytol mýdlo

Zahubí 9 bakterií, virů a plísní, včetně viru chřipky typu A (H1N1). Chrání před vysycháním pokožky. Hypoalergenní a dermatologicky. Proto mytí rukou stále zůstává nejjednodušším způsobem, jak infekcím předcházet.


Sanytol mýdlo

Sanytol zanechá ruce čisté, zdravé, hebké a jemně vonící. Sanytol tekuté mýdlo dezinfekční extra jemné vhodné pro děti. Aloe Vera pro přirozenou hydrataci pokožky, ideální pro každoden. S přírodními výtažky broskve, meruňka a mandle.


Sanytol expert na dezinfekci bez chlóru, vyvinul speciální mýdlo s výtažky z mandlového mléka a mateří kašičky pro regeneraci. Dermatologicky testováno. Veškeré informace o produktu.


Mýdlo s výtažky z mléka a medu zklidňuje a vyživuje pokožku. Zkoušeli jste už použít mýdlo na vlasy? Ne každé je vhodné, ale přírodní mýdla na vlasy fungují.


Na poličce v koupelně i na cestách tedy mnohdy stačí jen jeden kvalitní produkt. Proto je hygiena našich rukou jednou z nejdůležitějších a nejjednodušších věcí, jak zajistit, aby se předešlo infekcím a šíření choroboplodných zárodků. Pro porovnání cen není zařazený žádný obchod. Využijete ich na cestách aj doma, pretože sú vhodné ako na ručné pranie, tak na pranie v práčke. Sanytol vyperie všetky druhy textílií, hodí sa na bielu i farebnú bielizeň a je hypoalergénny.


Sanytol mýdlo

Je ideální pro každodenní hygienu rukou s citlivou pokožkou. Sanytol desinfekční mýdlo je hypoalergenní a dermatologicky testované. Sanytol , expert na dezinfekci bez chlóru, vyvinul speciální dezinfekční mýdlo pro citlivou pokožku. Aktivní proti salmonele, listérii a E. Sanytol dezinfekční mýdlo hydratující je tekuté dezinfekční mýdlo s hypoalergenním složením, obohacené o Aloe Vera.


Je obohaceno o přírodní výtažky ze zeleného čaje a bio Aloe Vera, díky kterým zachovává přirozenou vlhkost pokožky a dlouhodobě hydratuje. SANYTOL dezinfekční mýdlo 250ml s pumpičkou Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Antibakteriální mýdlo , antibakteriální gel na ruce , dezinfekční prostředky , dezinfekční gel na ruce , dezinfekční mýdlo.


Sanytol mýdlo

Dezinfikuje a odstraňuje 99. Věděli jste že většina infekčních nemocí se přenáší rukama? Pro použití všech funkcí tohoto webu musíte mít povolen JavaScript ve svém prohlížeči. Perzistence a rozložitelnost Nejsou k dispozici žádné doplňující údaje 12. Bioakumulační potenciál Sanytol mýdlo dezinfekční hydratující Bioakumulační potenciál Neuvedeno.


Kuchyňské dezinfekční mýdlo Sanytol je hypoalergenní, obsahuje patentovaný aktivní pohlcovač pachů a je rovněž obohaceno o esenciální oleje citrusových plodů, které jsou známé svým čisticím efektem. Jeho složení pohlcuje přetrvávající kuchyňské pachy a zanechává Vaše ruce svěží, hebké a chráněné. Patentované složení obohacené o esenciální citrusové oleje účinně odstraňuje úporný zápach z rukou (česnek, cibule, ryby,).


Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o tělo nebo mýdla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky