středa 29. ledna 2020

Pípa na pivo bazos

Dom a záhrada - Pipa na pivo bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dům a zahrada - Pipa na pivo bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ostatní - Pipa na pivo bazar. Vybírejte z inzerátů.


Zatáhněte za rukojeť dopředu a nalijte si pivo. Kompatibilní s univerzálními 5-L bubny všech značek (včetně beztlakových bubnů), které snadno najdete v pivní sekci místního supermarketu.

Predám pípu na alkohol,v ponuke rôzne farebné kombinácie podľa požiadaviek zákazníka. Pípa je originálny darček pre každého,k rôznym jubileam ale aj pre potešenie. Poorosim kontaktujte ma mailom.


Super stav,jen v horní části tři takové vrypy viz foto,ale je to kaz na jinak top plášti. Světlo funkční,zvuk formou pípání také. Poštovné 89kč, na dobírku nezasílám.


Stroje - Pipa na bazár. Vyberajte z inzerátov. Jedná se o dřevěnou pípu, chlaďák, myčka na sklenice, nerez odkapávač. Prodám paketovací lis na odpad - rotační kompaktor BERGMANN Pack-Station v perfektním stavu. PE pytlu na EUR paletě, odpadá nutnost vázání, odpad drží.


Predám používaný,ale dobrý kompresor na linus 4partytex. Dá sa prispôsobiť aj iné prenosné výčapné zariadenie. Už nebudete potrebovať fľašu na co2. Tento komplet stáčí len pripojiť na elektriku z chladiča a dotláča vzduch a po dotlačení sám vypne.


Cena nového kompresora 190e.

Prodam toto profesionální chlazení kohoutove značky Lindr. Jedna se o Kontakt 1bez kompresoru na vzduch. Elektro - Pipa na bazar. Nostalgie od výrobce Lukr. Chlazení Delton H 7 s čerpadlem EBM, El.


Mohu odprodat nové hodiny na COza 9Kč, plnit lahve na biogon nebo CO odprodat tlakové lahve apod. Prenajmem pipu na pivo. So vzduchovym kompresorom a silnym chladicom. Staci len sud piva a mozete capovat. Ma dva kohutiky na dva rozne druhy napojov.


Exkluzivna pipa Lindr Pigmy. Chiavari stoličky na prenájom. Biele chiavari stoličky sú elegantné a dodajú vašej svadbe ten správny šmrnc. Dopravu ponúkame veľmi výhodne v rámci západného Slovenska.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky