pondělí 13. ledna 2020

Whirlpool akp 288 ja recenze

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vestavná trouba v energetické třídě A. Vnitřní objem 53l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový mode. Free Shipping Available. Teplovzdušná rúra AKP 2JA so zadným ohrevom. WHIRLPOOL AKP 2JA je hrdým členem zcela nové produktové řady vestavných spotřebičů v Rustikálním provedení. Pořiďte si tohoto pomocníka a při každé návštěvě vaší kuchyně se přenesete na americký venkov.


Antracitová barva, ciferník s ručičkami a klasické tvary tento pocit 1 navodí a umocní. Kromě retro vzhledu je však trouba plně moderní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Designová řada RUSTIKÁL - design minulosti v novém obleku. Jemné tvary a tradiční materiály umocňují nadčasovost tohoto designu. Kruhový ciferník, antracitová barva a retro tvary ovládacích prvků evokují příjemný pocit útulné venkovské kuchyně.


Povedená oblíbená samostatná trouba v retro designu od známého výrobce. Má osm funkcí, které se nastavují klasickými dvěma knoflíky. Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen.


Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň. Unsubscribe from Oferta Electrocasnice? Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Díky kruhovému topnému tělesu můžete souběžně připravovat několik pokrmů souběžně na více úrovních. Whirlpool AKP 2JA prodáváme za příjemnou cenu. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Trouba disponuje hned několika režimy, mezi které patří spodní ohřev, gril a také ventilátor, zajišťující naprosto stejnou teplotu v celém prostoru trouby.


Shop Everything you Need on eBay! Parametre a informácie o produkte. Je však na elektřinu a nabídne i nízkou spotřebu.


Energetické třída tohoto modelu nese označení A. Celkový příkon trouby je 3. Marek Proche Zákaznická podpora. Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství. Veškeré zboží přímo od výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky