čtvrtek 23. ledna 2020

Led žárovka do digestoře

Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Led žárovka úzká 4W s paticí E(malý závit). Tento typ je vhodný do digestoře a lednice.


Led žárovka do digestoře

Do digestoře a lednice Digestoř ani lednička se bez kvalitního osvětlení neobejdou. Výhodná nízká cena 1Kč. Je smutné, je-li v ledničce tma a ještě smutnější, je-li světlo to jediné, co lednička obsahuje.


V 40W EŽárovka do digestoře s příkonem 40W. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Jednoduché vyhledávání úsporných a LED náhrad ke všem klasickým žárovkám.


On-line výpočet úspor a návratnosti. Kamenné pobočky Praha, Brno a dalších výdejních míst včetně Bratislavy. W Patice - ESvětelný. MW CL0Žárovka LED do lednice a digestoře obj. Svítivost jako standardní cca 15W žárovka.


WPatice: E14Světelný tok: 1lmEkvivalent LED-zdroj. LED žárovka s výkonem 8W pro d. Tyto žárovky s větším závitem (mm) lze využít jako náhradu klasických žárovek. Jejich světelný tok se sice nevyrovná klasickým žárovkám nebo úsporkám, ale jejich výhodou je velmi malá spotřeba, většinou - 3W. Prodejna a výdejní místo na Praze 3. Vývoj ceny Akpo Žárovka do digestoře LED MINI POLUX Recenze na příslušenství k digestořím Příslušenství k digestořím podle zkušeností ostatních.


Hodnocení produktu:. LED Megaman FILAMENT CLASSIC Žárovka v retro designu má výkon 8W a má patici E27. Je náhradou za 40W klasickou žárovku. Barva vyzařovaného světla je teplá bílá, která je vhodná do obývacích prostorů vašeho bydlení.


LED auto žárovka TW5W Canbus bílá 3rd Gen. Průměr reflektoru: mm. Upozornění, fotografie jsou pouze ilustrační! LED pro všechny typy digestořů. EMOS EMOS žárovka do digestoře.


W bílá teplá TIPA Přidat do oblíbených produktů Oblíbené i Funkce „Oblíbené produtky“ Vám přináší možnost ukládat seznamy preferovaných nebo často kupovaných produktů. Dodává vysoce kvalitní teplé bílé světlo , které začne svítit okamžitě po zmáčknutí vypínače. Při práci v kuchyni ve večerních hodinách osvětluje varnou plochu. BUPRO - specialista na LED osvětlení. Filament LED Žárovka do digestoře 2W, 15.


Bližší informace najdete zde. Váš dodavatel svítidel, světelných zdrojů, LED zdrojů a LED osvětlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky