středa 22. ledna 2020

Ložní povlečení s vánočním motivem

Pak jste tu na správném místě. V této kategorii najdete širokou škálu ložního povlečení nejrůznějších dezénů, barev i materiálů. Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte.


Ložní povlečení ) Hodnocení produktu:. Krepové bavlněné povlečení se zimním vánočním motivem stromků, vloček a pruhů v béžových a růžových odstínech. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Povlečení s vánočním motivem Sněhová koule. Mikroplyš je hřejivý materiál tvořený jemným mikrovláknem s krátkými chloupky, které v posteli vytváří útulno a teplo. Užijte si chvíle odpočinku v mikroplyšovém povlečení s vánočním motivem. U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové.


Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované. Vánoční ložní povlečení pro nejmenší je hotovou pastvou pro oči a vaše děti je budou milovat. Kromě typických vánočních motivů se na povlečeních objevují také oblíbené postavičky a hrdinové z pohádek, samozřejmě ve vánočním oblečení.

I díky svým kamarádům se děti během svátků budou těšit do postele. Dětské ložní povlečení s vánočním motivem Zpříjemněte si vánoční atmosféru a zkrášlete dětský pokojíček ložním povlečením s vánočními motivy. Vybrat si můžete ze zvířecích vánočních motivů nebo klasickými shěhuláky a Santa Clausem.


Vánoční bavlněný povlak na polštář s vánočním motivem skřítků na světle krémovém podkladu (z obou stran stejný motiv). Vzor na polštáři nemusí být shodný s fotografií! Prostěradlo bez gumy ve stejnem motivu 180x230. D povlečení je velmi příjemné na omak a bude se skvěle vyjímat ve vaší ložnici.


Flanelové povlečení je lehké, hřejivé a příjemně měkké na omak, vhodné převážně pro chladnější měsíce. Co se týká údržby, doporučujeme při praní používat aviváž, tak si u flanelového povlečení udržíte jeho jemnost. Také doporučujeme po vyprání flanelové povlečení přežehlit – lépe si tím udržuje.


Vánoční povlečení , to jediné už jen chybí k dokonalosti a naladění vánoční atmosféry Vaší domácnosti. Oboustranné bavlněné povlečení s motivem srdcí a hvězd. Díky oboustrannému ložnímu povlečení , můžete mít postel ustlanou podle vaší aktuální nálady a potřeby. Povlaky na polštáře s vánočním motivem ks.


Kvalitní ložní povlečení je základem každé ložnice a jak se říká povlečení dělá ložnici. Nabízené povlečení je ze 1 mikrovlákna nebo ze syntetické bavlny. Dětské povlečení svítící ve tmě s luxusním motivem , ze kterého bude nadšené každé malé dítě.


Rozměr: 140x200cm peřina, 70x90cm polštář Bavlna vlastní certifikát Oko-Tex standard 10.

Podívejte se na náš výběr ložního prádla - povlečení s 3D potiskem máme jak na jednolůžko, tak i na dvě postele - v klasických rozměrech, případně francouzské. Pořiďte si v našem e- shopu ložní povlečení s vánočním motivem. Získejte ložní povlečení s vánočním motivem ! Tyto moderní povlečení se při opakovaném praní nezničí, protože jsou zhotoveny z kvalitních materiálů. Vkusná a aktuální povlečení v trvanlivé kvalitě!


Skvělé ložní prádlo a krásné textílie. Toto oboustranné ložní povlečení s motivem ze série animovaných příběhů z vikingského ráje obývaného draky je vyrobeno ze 1 bavlny se zapínáním na zip. Abyste sa doma cítili dokonale, vyzdobte si domácnost a nezapomeňte na každou místnost vašeho domova. S typickými motivy můžete čarovat i ve vaší ložnici. Vsaďte na povlečení s jedinečným vánočním motivem.


Ložní sada je laděna do odstínů šedé barvy. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyhledávání ložní povlečení vánoční. Hravý dívčí motiv s kytičkami, srdíčky a motýlky v pestrém růžovém provedení si oblíbíte na povlečení CANDY. Dodání je možné i včetně výplně.


Povlak na polštář s kvalitním fototiskem se zimním - vánočním motivem o rozměru 40xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky