pondělí 27. ledna 2020

Tescoma pánev ipremium

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. V ČEM PÁNEV I-PREMIUM VYNIKÁ?


Pánve a wok i-PREMIUM jsou masivní odlévané pánve s vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným pro kovové kuchyňské nářadí. Jsou opatřeny indukční dnem z nerezavějící oceli, vhodné pro všechny typy sporáků. Masivní pánev s nízkým okrajem a odolným antiadhezním povlakem pro přípravu palačinek.


Edények mikrohullámú sütőbe. Veškeré informace o produktu. A garanciális időszak (években) Anyag Átmérő (cm). Sort by Rendezési szempont. Velice ráda tento výrobek doporučuji.


Mám celou sadu nádobí, ale ještě jsem potřebovala dokoupit jednu pánev navíc, není problém Tescoma má v nabídce. Nic se nepřipálí, lze dělat i na sucho nebo min. Doporučuji jakékoliv výrobky od značky Tescoma. Masívna panvica s unikátne zvrásneným antiadhéznym povlakom s charakterom nelešteného prírodného kameňa, pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice nepripaľujú, prepekajú sa rovnomerne a zachovávajú si svoju prirodzenú chuť i šťavnatosť. Výrobek je vhodný do myčky nádobí.


Mimochodem výběr vhodné a kvalitní pánve je velmi důležitý a mnohdy se nevyplatí na pánvi šetřit. Pánev i-PREMIUM STONE prům. This quality soli induction based pan will work for even the most demanding chef.


The solid frying pan has a unique non-stick coating that has the characteristics of unpolished natural stone. The Tescoma i-PREMIUM Stone frying pan is made of high quality, durable material ensuring outstanding. Opatřeno ergonomickou rukojetí z odolného plastu a nerezavějící oceli. Určeno pro všechny typy sporáků - elektrické, plynové, sklokeramické a. Stejně můžeme popsat i pánev Tescoma Wok i-PREMIUM. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy.


Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Od nejlevnějšího Od nejdražšího Nejprodávaněj ší TOP. Masivní odlévaná pánev s vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným pro kovové kuchyňské nářadí. Rukojeť pánve je vyrobena z odolného plastu v kombinaci s nerezavějící ocelí.


Možno použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Vhodné do myčky nádobí. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu se suroviny propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť. Chcete mať istotu, že nepripálite žiadny pokrm? Kúpte si Wok Tescoma i-PREMIUM Stone, panvu pre skúsených kuchárov i začiatočníkov.


Unikátne zvrásnený antiadhézny povlak má charakter nelešteného prírodného kameňa. Pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice. Rozšiřte svoji kuchyňskou výbavu o tuto praktickou pánev , se kterou bude vaření radost.


Univerzální pánve – TESCOMA pánev i-PREMIUM ø cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky