úterý 14. ledna 2020

Placatka s vlastním nápisem

Placatka - kanystr na alkohol s přívěškem. Je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je v černém matném provedení. Díky malé karabince můžete mít tento kanystr s oblíbeným nápojem stále u sebe.


Co si budeme povídat, občas je fajn mít po ruce něco na zahřátí. Takže by se dalo říci, že nerezová placatka představuje nezanedbatelnou část výbavy pro horskou turistiku. Samozřejmě všeho s mírou, protože i když rum v placatce zahřeje, tak může ve větším množství uspat.

A to není to, co byste chtěli. Elegantní kulaté placatky s potiskem. Nejedná se o gravírování, ale velmi kvalitní voděodolný fototisk. Nerezová placatka s gravírovaným vlastním nápisem.


Je nutné počítat s tím, že na nerezové placatce chybí bílý podklad. Barvy tedy nemusí zcela odpovídat náhledu. V tomto sortimentu si můžeme právem říkat profesionálové. Za dobu , co placatky s vlastním textem nabízíme, jsme vyrobili více jak 10tisíc kusů!


Laserové gravírování je nejmodernější technologie popisu různých materiálů.

Vytvoř si tričko s vlastním potiskem. Je to snadné, rychlé a navíc zábavné. Ukaž tričkem podle svého gusta, kdo jsi. Nebo ho využij jako originální dárek. This video is unavailable.


Díky našemu editoru si zhotovíte grafický návrh a budete přesně vědět, jak bude placatka vypadat! Vygravírujeme vám takřka cokoliv a kamkoliv. V této sekci naleznete placatky a butylky s věnováním.


Placatice s věnováním si můžete vybrat z našich již osvědčených motivů, nebo vám vyrobíme placatky s vlastním věnováním. Trička, mikiny, hrnečky, batohy, zástěry atd. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. Odstín vyberete při vložení textu na placatku.


Nebo sáhněte po druhé variantě, která má navíc dárkovou krabičku s vlastním textem. Skvělý tip na dárek nejen pro milovníky alkoholu. Kapesní láhve - placatky z nerezové oceli jsou uzpůsobeny pro přechovávání alkoholických nápojů. Nabízíme možnost gravírování placatek za příznivé ceny. Unikátní proces gravírování diamantovým hrotem ve špičkovém zařízení dokonale reprodukuje fotografie, loga, texty na šperky a dárkové předměty.


Jsme specialisté na potisk textilu! Dárky s vlastním potiskem.

Věnujte dárek s vaší fotkou nebo si vyberte z našich jedinečných obrázků. V jednoduchém designéru si upravte potisk podle vkusu obdarovaného. Prohlédněte si praktické a zároveň osobní dárky pro svatebčany na památku.


Podívejte se na tipy na svatební dárky pro maminku, tatínka, svědka, svědkyni, družičky, sestru, bratra, babičku i dědečka. Nejlepší přítel člověka je pes, hned na druhém místě se umístila placatka s vaší oblíbenou medicínou. Potěšte narozeninovým dárkem nejen milovníky alkoholy. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem, polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem.


Náš půllitr s věnováním lze bez obav dávat i do myček, aniž by se s vlastním jménem nebo vlastním nápisem cokoliv stalo. Na půllitry námi zhotovené vlastní texty vydrží tolik, kolik půllitry samotné díky tomu, že nápis na půllitr je zhotoven za pomoci pískování. Praha nebo Brno, objednávat můžeš z celé republiky i ze Slovenska.


Legrační Trička s potiskem jsou skvělý dárek. Nenašli jste potisk, který by vás uspokojil?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky