čtvrtek 16. ledna 2020

Lis na pet lahve tescoma

Vynikající pro snadné a rychlé slisování většiny běžných PET láhví 1. Vyrobeno z odolného plastu, opatřeno protiskluzovou úpravou. Ecopress - lis na PET lahve a plechovky. PET láhve a plechovky svou objemností kladou vysoké nároky na jejich likvidaci po upotřebení.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.

Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď,desku,ocelovou konstrukci). Součástí balení jsou vruty s hmoždinami pro instalaci ke zděné základně.


Kovové prvky jsou provedeny z kvalitních. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Meliconi Lis na lahve a plechovky - zelená.

Použití tohoto nástroje je mnohem efektivnější než sešlapávat plastové lahve nohou. ECOPRESS - lis na PET láhve ECOPRESS je univerzální ruční prostředek ke slisování všech typů PET lahví. Lis je připraven k použití po jeho namontování na pevnou stěnu. Dargoole search your video.


Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma lis na pet láhve najdete na Skrz. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Náš další oblíbený výrobek od Tescoma je lis na PET láhve z řady Clean kit.


Pokud rádi recyklujete plasty, tento výrobek se opravdu hodí. Chce to jen trochu síly. Originálny lis na PET fľaše CLEAN KIT je vďaka výsuvnému až neuveriteľne skladný – na výšku meria iba centimetrov, a napriek tomu ľahko zlisuje aj PET fľaše s výškou centimetrov a úctyhodnom objeme dva litre.


Lis CLEAN KIT je vyrobený z vysoko odolného plastu v neutrálnej farbe, spodná časť produktu je naviac. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma lis na pet láhve. Lis je vybaven pákovým mechanismem, který zmenší objem lisovaných nádob na – z původního objemu.


Ušetříte tak čas i peníze.

Povrchová úprava provedena nátěrem práškovou barvou. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme v. Domácí lis na pet lahve Tescoma je pomocníkem, díky kterému budete mít zaprvé dobrý pocit z toho, že jsme udělali něco dobrého pro životní prostřední, protože lisované pet lahve se daleko snáz recyklují. Jak vyrobit lis na pet lahve produkt ů. Nebaví Vás šliapať po prázdnych PET fľašiach? Máme pre Vás kultivovanejší spôsob, ako použité fľaše zmenšiť.


Praktický lis na PET fľašu nájde využitie ako v domácnosti, tak na pracovisku s väčším počtom zamestnancov. Potom, čo PET fľaša stlačíte pomocou tohto lisu, bude zaberať iba zo svojho pôvodného. Důmyslný pákový mechanismus umožňuje lisování plastových lahví bez námahy.


Lis na PET lahve se montuje na pevnou stěnu, kde se následně snadno používá. Po slisování zabírá PET láhev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky