pondělí 13. ledna 2020

Vestavná mikrovlnná trouba hloubka 28 cm

Elegantní mikrovlnná trouba se systémem trojité distribuce mikrovln pro maximálně rovnoměrně připravené pokrmy. Je vybavena přednastavenými recepty, dostupnými na stisk tlačítka. Má intuitivní ovládání s využitím displeje, tlačítek a otočných prvků. Plastová mikrovlnka na baterie. Napájení na 3x AA baterie (nejsou součástí balení).


Mikrovlnna trouba hloubka 28cm. Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. Vestavná mikrovlnná trouba s automatickými programy, přehledným LED displejem, časovačem, bezpečnostním zámkem aj. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře. Nalezeno: 2produktů.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá. Na co se tedy zaměřit při výběru? Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo. Elegantní vestavná mikrovlnná trouba Hoover HMG GDFWA ve starobílé barvě od značky Hoover má vnitřní objem litrů, bude ozdobou každé moderní kuchyně.


Whirlpool MWD 1SL (1) Přidat. Volně stojící mikrovlnná trouba. Nijak nenaruší jednotný design vaší kuchyně a přitom nabídne božský výkon. Krom designu však vybíráte trouby i podle veliko.


Dále zajišťuje rovnoměrný ohřev, velmi rychlé rozmrazování a má obvykle dotykový panel. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Všechny tyto funkce můžete kombinovat a připravit tak během pár minut ideální podmínky pro tepelnou úpravu pokrmů.


Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Můžete si tak na ušetřené místo na pracovní desce umístit jiný šikovný spotřebič nebo jej využít jako. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Tento model má nerezový designový rámeček. A také dotykové ovládání dveří. Vybírejte si Pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pomocí časovače snadno nastavíte požadovanou délku přípravy jídla a po jejím uplynutí se trouba automaticky vypne.


Pokud výsledek ještě není podle vašich představ, stisknutím tlačítka jednoduše přidáte více času. AutoPilot 7: každé jídlo je perfektně připraveno díky přednastaveným automatickým programům. Otevírání dveří je elektrocické pomocí stisknutí senzorového tlačítka. K dispozici je i LED displej a elektronické hodiny, otočný volič a ovládání TouchControl.


MATÄLSKARE nebo k jakékoliv z našich trub z nerezavějící oceli. Ventilátor, Displej, Minutka, 56.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky