čtvrtek 16. ledna 2020

Kuchyňský robot eta gratussino

KUCHYŇSKÝ ROBOT GRATUSSINO. Kuchyňský robot ETA Gratussino představuje výkonný kuchyňský přístroj, díky kterému připravíte spoustu chutných pokrmů. Aby byl kuchyňský robot opravdu multifunkční a zároveň usnadnil přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů, musí být robustní. Výkon 700W, objem misky l, rychlostí, možnost mytí součástí v myčce na nádobí, Eta kuchyňský robot s regulací rychlosti, zařízení je vybaveno miskou vyrobenou z nerezové oceli. Navíc je možné dokoupit další příslušenství.


Kuchyňský robot eta gratussino

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. ETA GRATUSSINO BRAVO II – planetární systém míchání. Bohaté příslušenství pro dokonalé vyhnětení těsta či umletí masa. Výkonný 800W motor se stabilizátorem.


Sendvičovač ETA Sorento. Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. Vhodné pro roboty ETA Gratus, Gratussino , Gustus a Meno. Firma Eta nám k otestování a nafocení poskytla robot Gratussino v bílé barvě.


Starší recenzi na tento robot na našem serveru najdete zde. Možná se ptáte, proč dělat novou recenzi na stejný typ? Kuchyňský robot GRATUSSINO s extra silným 7W motorem, který díky stabilizátoru otáček udrží otáčky i při silném zatížení. Robot je v celokovovém kovovém provedení a jeho.


Eta přichází na s trhu s kuchyňskými roboty s novinkou Eta Gratussino Bravo. Jedná se o antracitově šedý kuchyňský robot s 700W motorem vybavený mísou, hnětacím hákem, šlehací metlou, míchací metlou, mlýnkem na maso. Pomůže vám tak šlehat, mísit, hníst, mlít, tvořit uzeniny.


Jediné, čo som u robotu postrádal, bol mixér, ľudia kupujúci Gratussino s tým však počítajú a mixér nepotrebujú, alebo to rieši inak. Tí, ktorí mixér potrebujú, môžu siahnuť po vyššej verzii a to Eta Gratus. Nejlíp robot zhodnotila manželka – „ach jo, mať mixér, hneď by som ho brala. Společnost ETA patří mezi přední výrobce kuchyňských spotřebičů. Volbou multifunkčního kuchyňského robota od této značky proto můžete mít jistotu, že sázíte na osvědčenou klasiku, která vás nezklame.


Eta Značku ETA pozná snáď každý Čech i Slovák, lebo to bola značka, ktorá pôsobila na našom trhu už dlho pred rokom 89. Eta Gratussino je veľký kuchynský robot , ku ktorému je možné dokúpiť príslušenstvo tak, aby spĺňal všetky vaše nároky pri príprave vašich obľúbených pokrmov. Celokovové telo, planetárny systém miešania, veľký objem hlavnej nádoby (l) spolu s rozsiahlym dodávaným príslušenstvom robí z tohto robota cenného pomocníka na dlhý čas.


Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. ETA Gratussino Maxo II má planetárny systém miešania, vďaka ktorému bude cesto dokonale vymiešané a výsledok bude ohromujúci. Nová verze kuchyňského robota Eta Gratussino Maxo. Nové příslušenství, které vám v kuchyni pomůže s většinou činností. Poradí si aj so strúhaním zeleniny a orechov, s mletím mäsa, plnením údenín a dokonca aj s tvorbou mäsových.


Jistě oceníte i velmi rychlé sestavení, jednoduché ovládání, snadná údržba včetně možnosti mytí jednotlivých dílů v myčce nádobí. Veškeré informace o produktu. Má planetární systém míchání, díky kterému vaše těsto bude dokonale uhnětené. Spoločnosť ETA patrí medzi popredných výrobcov kuchynských spotrebičov. Voľbou multifunkčného kuchynského robota od tejto značky môžete mať istotu, že stavíte na osvedčenú klasiku, ktorá vás nesklame.


Kuchyňský robot eta gratussino

Gratussino Maxo vás osloví širokou výbavou, s ktorou môžete vymiesiť a miešať cesto, šľahať, strúhať zeleninu aj orechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky