pondělí 13. ledna 2020

Mop spontex express system

It can be used on all types of floors including tiles, laminate and wood. Using the push button on the handle, simply slide the wringer down the mop head to effectively wring your mop out! The versatile, rotating head and telescopic handle means you can get into even the most hard to reach places too. Dokonalý pomocník pro rychlý, snadný a efektivní úklid všech podlah v domácnosti.


Thanks to its exclusive 360° spinning system , the mop is rinsed and wrung effectively and with little effort. Bardziej higieniczne rozwiązanie i niezawodny system wyciskania, aby jeszcze skuteczniej wyciskać końcówkę mopa.

Oproti předchozí verzi chybí v kbelíku ždímací košík a mop vyždímáte nasazením na trn a následným pohybem rukojeti. Náhrada vyrobena ze 1 polyesteru. Kvalitní,vysoce absorbční mikrovlákno.


Pro všechny typy podlah. Free Shipping Available. Looking For Great Deals? This website uses different types of cookies to enable, improve and monitor the use of our website.


For more information see our Cookies Policy.

With a mop and a rotating basket samoždímacím everything goes smoothly and comfortably. Soak mop in a bucket and a rotary basket, move the handle up and down until the mop vyždíme. Vše potřebné pro vytírání podlahy.


Vyberte si některý z populárních mopů – nabízíme rotační i klasické, nebo rovnou celé sety, se kterými budete mít úklid hotový během chviličky. I found the mop to be easy to use once i had mastered the up and down system. It leaves my floors clean and certainly picks up the dirt and dust. I like the wet and the rinse system on this mop the rinse leaves the mop damp but not soaking. I also like the fact you can machine wash the mop head that is good.


Společně s mřížkou v druhé části kbelíku, která umožní pořádně vymáchat náhradu a odstranit nečistoty z hlavy mopu, tvoří ideální pár! Systémový mop , plochá obdélníková hlava ze 1 mikrovlákna, rotační. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. Start Making Money Today. Sin pedal, sin esfuerzo. It features an integrated non-scratch scourer pad for tackling tough marks and stains as well as a versatile head that effectively reaches into all those hard-to-reach areas.


Není potřeba žádné extra síly, pro snadné použití stačí lehce posouvat rukojeť nahoru a dolu.

Výhodou je, že se na houbě nedrží nečistoty (vlasy, chlupy apod.), které se při rotaci odstředí spolu s vodou. Kliknutím do obchodu jej navštívíte. Umývání podlahy se tak pro vás stane doslova drogou. Vážení zákazníci, Velmi si vážíme objednávek, které nám zasíláte v tomto nelehkém období. Express systém plus prodávaný od r. Nyní jsme pro Vás snížili cenu dopravy na Kč a dopravu zdarma máte nad 8Kč.


Umývanie podlahy sa tak pre vás stane doslova drogou. Unikátnanbsp;mriežka na stranách vedra umožňuje odstrániť hrubú špinu. Návlek z mikrovlákna dobre absorbuje vlhkosť a zachytí tak všetku nečistotu.


Oddelenie čistej a špinavej vody nie je jeho jedinou výhodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky