pátek 31. ledna 2020

Magnetická lišta ikea

Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Magnetická lišta na nože chrání jejich čepele, protože o sebe vzájemně netřou v zásuvce. Lze použít také do vlhkých prostor.


Díky nástěnkám si svůj díl odpracují i stěny. Chcete kovovu, abyste mohli používat magnety? Nebo korkovou, abyste mohli své poznámky přišpendlit? A nebo bílou tabuli, na kterou se dá psát? U nás nadete, co vám bude vyhovovat.


Navštivte naše stránky a vybírejte. Můžete doplnit dalšími výrobky ze série KUNGSFORS. Doporučeno pouze pro vnitřní použití. Vždycky se zdá, že v kuchyni máme daleko víc věcí, než se tam vejde. Nechte tedy pracovat stěny.


Naše nástěnné organizéry, jako jsou třeba tyče nebo magnetická lišta na nože, pomohou uvolnit místo na lince a představují spoustu úložného prostoru navíc. Ty pravé si najděte online nebo v obchodním domě. Magnetický stojan na nože chráni čepeľ nožov, pretože sa vzájomne nepoškrabú tak ako v zásuvke.


Kuchyni dodá dekoratívny vzhľad. Využijte místo v kuchyni do posledního centimetru pomocí našich inovativních a víceúčelových nástěnných úložných prostor. Máme závěsné tyče, háčky, nádoby, police i poličky na kořenky, stačí si jen vybrat. A to všechno za skvělé ceny!


Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Zbyla nám doma jedna magnetická lišta na nože z obchodního domu IKEA.


Dlouho jen tak ležela, než jsem dělal pořádek v dílně a napadlo mě ji použít jako držák na šroubováky. Ty jsem totiž měl jen v krabici, která zbytečně zabírala místo. Pro kuchaře Maximilliana, který je nadšencem do dobrého jídla, bylo zcela novým zážitkem zapojit se do procesu, který má vliv na kuchyně lidí – prostředí, kde se jídlo vaří. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Kam bezpečně uložit kuchyňské nože, aby se netupily? Magnety jsou ukryté v dřevěné liště, nože tak zůstanou ostré. Lištu pro 4–nožů snadno upevníte na zeď.


Dva velmi silné magnety umožňují bezpečné a přehledné uložení nožů, a také spoří místo. Hodnotenie produktu: (recenzií). Při práci v kuchyni je budete mít vždy po ruce a přehledně srovnané.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Inzerát IKEA magnetická lišta pro nože na zeď - nová 38cm v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od Medvedna Sbazar. Ať už magnetická tabule nebo lišta , oboje přináší mnoho užitku. Umístěte jednoduše lištu nad stůl tak, ať ji máte stále na očích.


Kromě veselých obrázků a fotografií na ni můžete umístit papírek s denním plánem, složenky a upozornění na záležitosti, které rozhodně nechcete promeškat. Nože tak budete mít při přípravě surovin a vaření vždy po ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky