pondělí 27. ledna 2020

Moderní běhoun na stůl

Moderní běhoun (šál) na stůl z Hezkého domova Brno. Neodmyslitelným bytovým doplňkem jsou ubrusy a dekorační běhouny na stůl (ubrus běhoun ). Ubrusy se používají především na klasické jídelní stoly, zatímco moderní interiér, kde dominuje např. Za skvělé ceny prodáváme moderní běhouny na stůl.


Moderní běhoun na stůl

Pevné, příjemné a velmi kvalitně zpracované. Dekorace a doplňky nakupujte u dekorstudio. Popis: Měl by někdo zájem? Hodnocení produktu:.


Elegantní ubrus s motivem Chmýří pampelišek ozdobí váš stůl k příjemnému stolování. Běhoun na stůl má rozměr x 1cm. Pro zvláštní příležitosti tu jsou vánoční běhouny na stůl a velikonoční běhouny na stůl. Například kombinace vánoční běhoun a na něm adventní věnec, to je absolutní klasika.


Moderní běhoun na stůl

Kvalitní běhouny na stůl od českého výrobce Je Váš stůl vyrobený z kvalitního a drahého materiálu a nechcete celý tento stůl zakrýt ubrusem? Představujeme Vám moderní řešení dekorace stolu a tím jsou běhouny na stůl. Ubrus na stůl s motivem dřevěných prken. Goldea dekorační běhoun na stůl loneta - vzor bílé linie na světle hnědém 50x1cm. Chci levně nakoupit Bližší detaily.


Poslední zákazník: , thumb_up. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám. Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy patříte k té druhé skupině, pak jistě víte, že dnes jsou již argumenty. Rádi bysme Vám představili kategorii jednobarevných běhounů na stůl. Nechcete mít z nějakého důvodu zakrytý celý Váš stůl ubrusem, ale pouze jeho část?


Moderní běhoun na stůl

Našli jsme pro Vás řešení. V čem se běhouny liší od klasických ubrusů? Slunce na váš stůl vnese ubrus s motivem Slunečnic. Eleganci na váš jídelní stůl přinese krémová a šampaňská, šedá je decentní a moderní.


Ubrus- běhoun na stůl Podzimní listí TS-01 40x1cm. Materiál 1 polyeser. Jedná se o kvalitní českou výrobu s využitím technologie sublimačního tisku.


Moderní běhoun na stůl

Vánoční běhouny na stůl nabízíme v rozměrech 20x12 20x14 20x16 20x18 35x12 35x14 35x16 35x18 50x12 50x14 50x16 50x1cm. Pokud Vám ani jeden z těchto rozměrů nevyhovuje, můžete si zadat vlastní rozměry a vánoční běhoun pro Vás ušijeme na míru. Koberce jsou husté a příjemné na dotek. Obšití běhounu je ZDARMA.


C804aCream SUMAT Na tento produkt se nevztahuje - ti denní lhůta na vrácení zboží, jelikož se jedná o zboží na zakázku. Tento hnědý běhoun bude velmi jemnou ozdobou moderní i klasické chodby a nenaruší vám tak barevnou sladěnost vašeho domova. Tento běhoun se neobšívá z důvodu jeho velmice pevného materiálu a gumových hran.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky