pondělí 20. ledna 2020

Terče pod dlažbu spotřeba

Nabízíme široké spektrum produktů a doplňků pro budování teras. Všechny produkty Terasové systémy Stavitelné terče - na dlažbu Rektifikační terče jsou určené pro realizace teras s volnou pokládkou dlažby nebo deckingu. Terče pod dlažbu slouží k vyrovnávání nerovností při osazení dlažby. Používají se nastavitelné terasové podložky.


Rovněž je možno použít i pevné terče pod dlažbu.

Jejich ukládáním na sebe lze docílit požadovanou výšku. Tyto terče se dají jednoduše dělit po čtvrtinách, což se využívá. Cena rektifikačních terčů pod dlažbu je závislá především na konstrukčním provedení a na výšce terče.


Pokládka dlažby na terče je moderním a funkčním řešením na balkonech, lodžiích, terasách, nebo například v okolí bazénů. Tento způsob položení dlaždic v sobě skrývá spoustu výhod jako je rychlá a téměř bezproblémová pokládka včetně výměny jednotlivých dlaždic, snadná údržba a jednoduchá, nenákladná demontáž. Využití a vlastnosti terčů pod dlažbu.


Zakončovací lišta k terčům pro 2cm dlažbu , umožňující nalepení a instalaci.

Teleskopické terče sú nastaviteľné, a to až do výšky 1mm. Zaťažiteľnosť jedného terča je vysoká - 4až 8kg pri rovnomernom rozložení hmotnosti. Sú vhodné aj pre ťažšie betónové dlažby.


Na ploché střechy není potřeba betonová mazanina a maltové lože pod dlažbu. V případě nutnosti opravy podkladové izolace stačí dlažbu jednoduše a bez poškození dlaždic odstranit a po opravě izolace zase vrátit zpět. Tímto způsobem položená dlažba také. Terče (podložky) pod dlažbu jsou recyklovatelné, vynikají vysokou odolností, navíc podlahu odhluční.


Při pokládce na terče oceníte možnost umístění rozvodů a systému odvodnění přímo pod dlažbu. Nastavitelné terče slouží k vyrovnání nerovností pod terasou. Nosný rošt terasy se ukládá na terče , ty dovolují plynulé nastavení výšky v definovaném rozmezí. Terče jsou vyrobeny z UV odolného a mrazuvzdorného materiálu. Spotřeba terčů pod terasu ze dřeva je definována hustotou nosného roštu.


TERČE POD DLAŽBU - ponúkame terče pod dlažbu v rôznych tvaroch a veľkostiach (aj rektifikačné) pre ľahké vyrovnanie spádu na terase. Terče aj vyrovnávacie podložky sú vyrobené z umelej hmoty liten. Terče majú priemer 1mm a výšku H1 a mm.


Na lícovej strane terča v štvrtinách vyčnievajú tŕne vysoké cca 15.

Pro výšku až mm je vhodné použít stavitelnou podložku Star. Jejich použití je vhodné tam, kde je třeba vyrovnat, trvale odvodnit podkla nebo kde je potřeba uchránit při provozu další technické prostředky. Skládají se z jednotlivých výškově stavitelných jednoduchých podpěr nebo pevných plastových a gumových terčů.


Jsou vhodné zejména na místech kde pokládka do malty nebo na lepidlo může být technologicky komplikovaná a nebo do míst, kde musí být dlažba rozebíratelná (např. letní zahrádky restaurací, kaváren apod.). Podložky pod dlažbu ( terče pod dlažbu ) jsou ideálním pomocníkem pro suchou pokládku dlažby. Rádi vám na základě vašich požadavků doporučíme nejen tu pravou dlažbu pro vás, ale i ty nejvhodnější plastové podložky pod ni. Chcete vědět, kolik terčů budete potřebovat?


Přesný počet, vám rádi spočítáme. Terče se samovyrovnávací hlavou Terče vyrovnají. Ponúkame široké spektrum produktov a doplnkov pre budovanie terás. Výškově nastavitelné terče.


Tento typ pokládky je určen pouze pro pochůzné plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky