pátek 24. ledna 2020

Solární nabíječka silvercrest návod

Lidl nabízí v akci solární nabíječku privátní značky SilverCrest. Po dobití z ní je možné nabíjet přes USB kabel telefony nebo tablety. Po vybití baterie se pak nabíječka umístí na slunce, a solární panel absorbuje energii vyzářenou ze Slunce.


Součástí sady jsou také přísavky, pomocí kterých se dá nabíječka SilverCrest přilepit na okno, a dobíjet takto efektivně. V Lidlu můžete v akci zakoupit solární nabíječku privátní značky SilverCrest. Solární panel je vysoce výkonný.

Funguje k nabíjení mobilů, MP3. SilverCrest Solal Charger z Lidlu - vloženo do Poradna: Lidl má teď v akci za 3Kč tuto solární nabíječku. Jakou s ní máte zkušenost? Nabíjela krásně, ale za chvíli mobil párkrát pípnul a oznámil, že toto zařízení asi není.


Nabíječka je robustní a spolehlivá, udrží telefony, tablety a čtečky knih vždy nabité energií ze slunce. Navržena je tak, aby vynikala co nejmenší hmotností a nezabírala prakticky žádné místo v batohu. Podstatným pozitivem je vysoká rychlost nabíjení.


Vzhledem k tomu, že energie není proháněna žádnou. Každý den stovky novinek v nabídce.

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Další slevy drobného elektra na Kupi. Panel má oka na praktické zavěšení například na batoh. Režimy: 12V moto (8A) 12V Auto (8A), zimní udržovací režim, 6V moto.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výhodou je mobilita, nemusíte na cestách hledat zásuvku.


Powerbanku si nabijete vždy před cestou a podle kapacity. Je stará asi dva roky, ale především nepatří mezi to nejlepší a nejvýkonnější, co. Pokud je kfotopasti připojena solární nabíječka , fotopast je prioritně napájena ze solární nabíječky.


Vysoce účinná solární nabíječky ve variantách. Rychlo nabíječka mobilních telefonů a všeho na USB zásuvku, jako třeba powerbanky. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Skládací solární nabíječka 1W V. Náš 100W skládací solární panel je vybavený solárním ovladačem a krokosvorkovým kabelem pro nabíjení 12V akumulátorů solární energií.


Ideálně se hodí pro obytné vozy, čluny, domácnosti, kempování, horolezectví, jachting a další outdoorové aktivity!

Uložena v nylonovém pouzdře, které je kompatibilní s MOLLE systémem, zavírání na suchý zip. Hledáte český návod autonabíječky baterií Ultimate Speed z Lidlu? Nevíte si rady, jak dodržet postup v návodu a spustit test na rozpoznání zcela vybité autobaterie? Autonabíječka baterií UltimateSpeed ULG 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky