pondělí 20. ledna 2020

Test šicích strojů 2014

Test šicích strojů 2014

Možnosti polohování jehly a poloautomatické navlékání nitě jsou určitě více než vítanými funkcemi, na které v kategorii levnějších šicích strojů často nenarazíte. Určitě také oceňujeme automatické šití knoflíkové dírky a průhledný chyt chapače, díky kterému máte pořád přehled o množství nitě na spodní cívce. Pokud nahlédnete do produktových nabídek výrobců šicích strojů , narazíte kromě mechanických a elektronických modelů ještě na další podružné dělení. Je to klasický šicí stroj a overlock. I v tomto případě vám vysvětlíme hlavní odlišnosti.


Test šicích strojů 2014

Nežli k tomu však přistoupíme, musíte vědět, co je to vlastně overlock. Naposledy jsme se testování šicích strojů věnovali před téměř šesti lety. Tehdy třetina z nich dopadla v našem hodnocení dobře, zbytek byl uspokojivý. Letos se v testu modelů dostupných na našem trhu dostalo i na velmi dobré známky. Nejhorší stroje skončily i tentokrát v průměru, byla jich však jen pětina.


Srovnání klasických šicích strojů , overlocků i vyšívacích strojů na jednom místě. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat šicí stroj. I proto je většina šicích strojů nyní v eshopech vyprodaná a proto omluvte dostupnost některých námi doporučených produktů. Velkým výrobcem šicích strojů je švýcarská společnost Bernina, která se věnuje výrobě šicích a vyšívacích strojů už více než 1let.


Kromě vysoké kvality je Bernina známá svými inovacemi, přesností a trvanlivostí. Patří také k jediným výrobcům šicích strojů , který má své podniky v západním světě. Vybíráte šicí stroje a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší?


Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Vybrali jsme nejlepší šicí stroje na trhu. Přehled modelů, recenze, zkušenosti, žebříčky a vítěz testu. Testovali jsme pro vás devět šicích strojů a poradíme vám, který se bude pro vaše účely nejlépe hodit.


Test šicích strojů 2014

Co zjistil náš test o šicích strojích? Naše testování : U šicích strojů , které jsme testovali, jsme se zaměřili především na kvalitu šití, obsluhu, životnost a bezpečnost. Jak už bylo řečeno v bodu u výběru značky, v každé kategorií šicích strojů můžete narazit na dobré i špatné kusy.


Důležitější, než nápis na vašem budoucím stroji, je dostupnost servisu a náhradních dílů pro vámi vybranou značku a model. Vyberete-li si levný a neznámý šicí stroj, na kterém se vám pokazí. Jedná se o stručnou prezentaci jednotlivých vlastností a funkcí daného modelu s ukázkou jejich využítí. Představíme stroje mechanické i elektronické, poradíme, které šicí stroje se hodí pro začátečníky a seznámíme vás se slovíčky jako ryglovat nebo overlock. Pro snazší rozhodování jsme provedli test několika šicích strojů a vy si výsledky můžete přečíst v našem rádci, který jsme nazvali Jak vybrat šicí stroj.


Na následujících řádcích se podíváme na kvalitních a pozitivně hodnocených elektronických šicích strojů z různých cenových hladin. Dále šicí stroj disponuje automatickým navlékačem nitě, intuitivním. Měla svá tři želízka v ohni a jak myslíte, že v silné konkurenci obstály? Rádi Vám to prozradíme. Inteligentné hodinky a náramky sú hit.


Na českém trhu nabízejí desítky značek stovky šicích strojů. Zorientovat se v takovém množství strojů není vůbec lehké. Jak zjistíte, kde a hlavně kdo vyrábí šicí stroj, o který máte zájem? Stačí si přečíst následující článek, který vám odpoví mimo jiné také na otázku, zda všechny „české“ šicí.


Robustní mechanický šicí stroj pro šití hrubých i tenkých materiálů, šířka stehu až mm, programů, volně nastavitelná šířka i délka stehu, knoflíková dírka šitá na jeden krok, navlékáček nitě do jehly, volné rameno, jasné LED osvětlení. Jsme autorizovanými prodejci renomovaných značek šicích strojů a pro kvalitu námi prodávaných šicích strojů nabízíme i komfotní záruku. Nabízíme pouze velmi kvalitní šicí stroje, pravidelně komunikujeme se všemi výrobci šicích strojů a přinášíme vám jen ověřené a plně funkční šicí stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky