čtvrtek 9. ledna 2020

Sada kuchyňských nožů solingen

Připravili jsme pro Vás sady nožů , ze kterých si vybere opravdu každý. Sada je dodávána v dárkovém balení. Sady kuchyňských nožů CS Solingen na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Aby vaše kuchyně působila moderně a uceleně, je vhodné pořídit si sadu kuchyňských nožů. Ta obsahuje různé typy nožů , které využijete při prakticky každém vaření. V sadách najdeme klasické krájecí nože, ale také řadu speciálních. Ty pomohou například s vykošťováním masa, filetováním nebo loupáním. Sada nožů TWIN Gourmet Woo ks - ZWILLING J. Sada kuchyňských nožů z řady TWIN Gourmet Wood.


Tato série má klasické nýtované rukojeti a je určena pro domácí kuchaře, kteří chtějí, aby jejich nůž byl výjimečný. Speciální mix nejkvalitnější oceli.

Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


BerlingerHaus, WÜSTHOF, KDS a dalších. Kvalitní sada kuchyňských nožů je vždy základním vybavením vaší kuchyně. V naší prodejně Má kuchyně.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pokud hledáte opravdovou kvalitu doporučujeme sady nožů Solingen. Soupravy nožů v naší nabídce uspokojí složením, kvalitou i cenou opravdu každého. V mnoha různých sadách nožů si určitě vyberete a budete je spokojeně používat velmi dlouho. Komfortní nýtované střenky a čepel vybroušená z vysoce jakostní nožířské oceli.


Cenově dostupná sada pro každého. Nože jsou vyrobené z nerezové oceli s nepřilnavým povrchem, jejich čepele jsou broušené laserem a opatřené antibakteriálním povrchem. Komfortní a bezpečnou manipulaci zajistí měkčená soft-touch rukojeť. Zwilling Four Star set nožů - ks. Rukojeť nožů je vyrobena z černého.


Classic - Wüsthof Solingen obsahuje ks nožů, sekáček, vidličku na maso, ocílku a kuchyňské nůžky v černém.

Set obsahuje základní nože, které by neměly chybět v žádné kuchyni - kuchařský nůž, užší nůž na šunku, malý špikovací nůž a filetovací nůž. Vše v sérii Alpha Fasseiche. Sada ks kuchyňských nožů Güde Solingen série Kappa v dárkovém balení. Nůž na šunku Silverpoint - délka.


Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Sada ks kuchyňských nožů Kappa Güde Solingen. Pokud se rozhodnete pro originální nožířský výrobek ze Solingenu, vyvarujte se výrobkům, u kterých Vám prodejce jasně neprokáže jeho původ.


Mnoho nožů na trhu nese označení „ Solingen “, které samo o sobě nic neznamená. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. CS SOLINGEN Sada nožů v otočném stojanu PREMIUM ks. Sada 7ks kuchyňských nožů se stojanem - Felix Solingen.


Vybírejte si Kuchyňské nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky