úterý 14. ledna 2020

Mezipřírubová zpětná klapka

Mezipřírubová zpětná klapka má krátkou stavební délku a nízkou tlakovou ztrátu. Na přání zákazníka je možno dodávat klapky se zařízením k tlumení rázu. Používá se pro distribuci vody, plynných médií a podobně.


Potřebujete poradit se sortimentem nabízeného zboží v oblasti mezipřírubových zpětných klapek? V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. Korozivzdorná ocel austenická.

Kotoučová zpětná klapka se středícím kroužekem pro umístění mezi dvě příruby. Vyhovuje normám DIN, UNE, ANSI, BS atd. Je vhodná pro kapaliny, plyny a páru.


Uzavírací klapka - mezipřírubová , série 6verze B ,DN-1,PN-,(pro plyn ). Obecné charakteristiky: jednoduchá konstrukce a. Dovolujeme si Vám nabídnout průmyslové armatury a potrubní díly za velmi dobré ceny. Armatury a potrubní díly připravujeme na zakázku dle požadavku komplet včetně požadovaných záruk se zajištěním záručního a pozáručního servisu včetně tlakových zkoušek dle ČSN EN. Směr proudění je ve směru otevírání talíře, který je zavěšen v tělese ěleso je mezipřírubové, k sevření přírubami sousedních komponent -potrubí.

Zpětná klapka pro neagres. Frekvence je řízena tlakem vzduchu. Dodáváme široký sortiment uzavíracích klapek z hlediska konstrukce, připojení, ovládání, a proudícího média.


Klapky uzavírací a škrtící. Bezpřírubová zpětná klapa BZK. Provozní látkou může být vzduch, topné a jiné neagresivní plyny , voda (kromě pitné), pára, alifatické, aromatické a chlorované uhlovodíky, minerální oleje, nafta, benzín, těžkohořlavé kapaliny na bázi fosfátu. Internetové ceny, ceník.


Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Pro technická zařízení budov (vytápění, chlazení, vzduchotechnika, vodárenství) pro průmyslové aplikace. Stavení délka dle EN 558-řada 20. Zěptná klapka DIN a SMS Cod. Závitová zpětná klapka Cod.


Pístová zpětná klapka Cod. Otočně zavěšený talíř zabraňuje zpětnému proudění pracovní látky do provozní teploty 120°C. Těleso a klapka z pozinkované oceli. RAMENO KE ZPĚTNÉ KLAPCE , kus.


MTSBOA-RVK DN BOA RVK ventil mezipřírubový zpětný PN 6-l=46.

Odvzdušňovací ventil otopného tělesa. DN3série C konstrukce mezipřírubová zpětná klapka s elastickým těsněním, o-kroužky jsou sériově předpokládány jako přírubové. List klapky RSKW je tvořen rámem a silikonovou membránou. Těsná zpětná klapka RSKW je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy. Montáž se provádí zasunutím do potrubí.


C Použití pro plyn nutno uvést v objednávce pro plyn se dodává provedení Z1-17B těsnost při min. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky