čtvrtek 23. ledna 2020

Plechový hrnek malovaný

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Ručně malované hrnky a nádobí, každý kus originál. Namaluji i motiv na přání přesně na míru majiteli. Přejděte do editoru a navrhněte si vlastní potisk na plecháček se smaltovým lemem.


Plecháček s nerezovým lemem nabízíme pouze v barvě bílé a lem nerezové. Smaltovaný plechový hrnek CB - sloník. Kovový hrnek s retro designem. Plechový smaltovaný hrnek , rozměr:prům. Povrch hrnku je záměrně opatřen nepravidelnostmi, které mu propůj.


Nejen na vodu nebo do přírody využijete malované plechové hrnky. My v nich servírujeme mango lassí nebo čaj darjeeling. Plecháčky prodáváme v sadě ks, v tyrkysové s černými kvítky. Modrý kameninový hrnek Dakls Puro, 3ml. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Plechový hrnek malovaný

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pak ve vaší výbavě nesmí chybět plechový hrnek , tzv.


Na plecháčcích najdete nejčastější pánská jména, ovšem v nabídce nechybí obecné tituly, kde si na své přijdou i ženy. Buďte osobití s našimi plecháčky z lokální indické dílny. Nabízím krásné značkové hrnky s modrobílým dekorem.


Delft Blue Holandsko, ručně malovaný hrnek s plastickými dřeváky, na kterých jsou motivy větrného mlýna. Druhý je porcelánový z porcelánky Churchill v Anglii, s dekorem větrných mlýnů a plachetnice. Hrnek plechový smaltovaný MODRÝ - plecháček 3ml. Dekorační plechový hrnek s potiskem - turisty, cestovatele a milovníky hor. Tiskneme sublimační technologií na bílé plechové hrnky se stříbrným okrajem.


Potisk hrnku je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku. Grafiku pro potisk hrnku sestavíte lehce pomocí šablon. Nostalgický plechový hrnek o průměru 80mm a objemu 300ml, který se hodí na výlety ale i doma na netradiční pojetí kávy, čaje nebo kakaa.


Jelikož se jedná o smaltovaný hrneček, můžou se na jednotlivých kusech objevit nerovnosti. Modro-krémový hrnek s nápisem Disaster Yoo Hoo Whoop. Zelený keramický hrnek s motivem roztomilé kočky je částečně ručně malovaný. Svou velikostí je ideální pro pořádně velký čaj nebo třeba horkou čokoládu. Vyrážate na chalupu, pod stan alebo do prírody?


Potom vo vašej výbave nesmie chýbať plechový hrnček, tzv. Design i zpracování připomínají oblíbené staré plecháčky, jen velikost je u 90ml hrnků přizpůsobena moderním milovníkům kávy. Střední na 3ml uvítáte.


Ostatní - Prodam hrnek bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Bílý smaltový hrnek je ručně malovaný černou fixou na porcelán a následně vypálen. Hrnek není vhodný do mikrovlnné trouby, ani do myčky. Doporučuji mýt ručně a šetrně. Pro malovaný obrázek a jeho dlouhou životnost je nejlepší ho pouze opláchnout vodou, zbytečně nedrhnout.


Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů. Jako z pohádkové knížky vypadá ilustrované plechové nádobí od poetické značky Folklore. Folklorní vzory se krásně a přirozeně míchají s výraznými tradičními barvami a ilustrovaným pohledem na svět kolem nás. Jestli se rádi zapomínáte a neradi počítáte čas, zastavte se na chvíli s těmito retro kousky, které se hodí jak na klasické každodenní servírování. Ať už hledáte šálek na espresso, pořádný hrnek na čaj, nebo roztomilý hrneček s potiskem, na FAVI.


Jen u nás najdete stovky produktů z desítek skvělých e-shopů na jednom místě - stačí si vybrat ten pravý pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky