úterý 18. srpna 2015

Barevné kelímky

Produktů na stranu: 1 2 72. Další strana Odlivka na a. Kelímky vyrobené z umělé hmoty (PP, PS) a z papíru. Termo kelímky z pěnového polystyrenu a papíru, bílé nebo s potiskem.


Plastové kelímky průhledné, bílé, hnědé, také s ouškem a do nápojových automatů.

K tomuto účelu je možné vyrobit i barevné předlohy. Nebo můžete kelímky stavět podle toho, jaká barva vám padne na barevné kostce. Ale v tomto případě by to chtělo od každé barvy více kelímků. Nápojové kelímky barevné dodáváme zákazníkům přes let.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás nápojové kelímky za TOP ceny nebo nápojové kelímky pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


V klidu si najděte nápojové kelímky za nejnižší ceny a nebo nápojové kelímky pro pohodové oslavy, párty a další akce.

Piccolo, espresso, café latte? U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu, plastové hnědé nebo čiré, papírové bílé nebo s potiskem. Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka. Jednorázové barevné kelímky , dobře uchopitelné, stabilní provedení.


Vhodné pro nápoje do 80°C Barvy: černé, červené, růžové, purpurové, limetkové, zelené, fialové, žluté - Ø dna mm - Ø hrdla 70. V nabídce jsou i kelímky PREMIUM , WRAP , které mají dvouplášťové provedení pro zvýšení termo-izolačních vlastostí a větší komfort při držení kelímku kdy nepálí. Podívejte se na naši nabídku plastových kelímků. Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkoh. Vzhledově velmi atraktivní pro svojí čirost , srovnatelný s kelímky krystal.


Papírové kelímky na kávu a horké nápoje v kategorii kelímky COFFEE TO GO jsou k dispozi ve výběru několika dekorů nebo bílé. Nejsou vhodné na horké nápoje. Barevné potisky dodají plastovým kelímkům atraktivnější vzhled a lidé si z nich nápoje hned lépe užijí. Papírové barevné kelímky jsou velmi dobrou volbou na jakoukoliv párty nebo oslavu kde chcete mít mnoho barev. Kč s DPH 4Kč s DPH.


Tyto barevné kelímky se perfektně hodí na Vaše oslavy a párty. Jedná se o velmi kvalitní stříbrné kelímky použitelné na nápoje do st.

Průměr hrdla kelímků je mm. Chcete svou činnost rozšířit o rozvoz jídla? Chystáte svatbu, recepci, dětskou oslavu, grilování nebo třeba studentskou party? Vyrábíme a dodáváme plastový nápojový kelímek z polypropylenového materiálu pro vícenásobné použití.


Zajišťujeme ekologický systém vratných kelímků NickNack. Komplexní systém vratných kelímků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky