středa 19. srpna 2015

Misky pro velke psy

Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje. Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary a stojany na misky , kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Misky pro velké psy skladem.

Karlie-Flamingo, Zolux, IMAC a dalších. Objevte naše designové misky pro psy. Jejich tvar je přizpůsobený tak, aby se váš mazlík najedl co nejpohodlněji. Nepřehlédněte nové chytré misky pro psy ! Stojánek totiž zajišťuje, že je pejsek v přirozené pozici – misky se neposunují, a navíc se k nim nemusí složitě ohýbat.


Miska na krmivo ani na vodu nesmí chybět žádnému pejskovi. Vybírejte z nepřeberných rozměrů a kvalitních materiálů jako plast, keramika, kov, nerez či beton. Jednobarevné i pestře vzorované.

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Miska pro psy o objemu l je ideální do každé domácnosti. Je vyrobena z přírodního bambusového prášku a nezatěžuje životní prostředí. Za 3–let se rozloží na biologický odpad.


Akinu ECO bambus miska pro psy je skvělou alternativou k běžným plastovým miskám. Pro středně velké a velké psy se doporučuje podávat krmení tak, aby hlavu nemusel příliš sklánět. Prima možností jsou níže v nabídce presentované misky ve výškově seřiditelném stojanu. Miska má být snadno udržovatelná, manipulovatelná, dostatečně veliká pro daného pejska.


Oblečky pro velké psy oživí psí šatník. Mezi oblečky pro velké psy najdete teploučké bundy pro psy , mikiny pro psy nebo například plovací vesty. Vybírat můžete z mnoha typů materiálů, které jsou vhodné jak do mrazivých zimních dní, tak i pro teplejší období v roce. I psi velkých plemen potřebují pohodlí a komfort. Rozměry pelíšků jsou uvedeny vnější, pokud není uvedeno jinak a měří se vždy v nejširším místě tohoto pelechu, nikoliv dna pelechu.


Vyberte si z největší nabídky kvalitních krmiv pro velké pejsky. Nabízíme osvědčené prémiové, nejoblíbenější superprémiové a samozřejmě i nejkvalitnější holistické receptury od tuzemských i zahraničních výrobců. Oblíbenou variantou pelíšků pro psy jsou hřejivé polštáře nebo měkkoučké matrace.

Lebedit si na nich mohou pejsci všech velikostí i plemen. Polštáře i matrace krásně drží tvar, odolají špíně i zoubkům a mnohé z nich lze použít i venku. Dvojité misky pro psy 2x450ml Dvojité misky pro psy menších a středních plemen o objemu 2x450ml.


Do jedné mističky krmivo , do druhé vodu a máte vystaráno. Proč jsou vyvýšené misky pro psy důležité? Vyvýšené misky pro psy jsou velmi důležité pro Vašeho psa. Dobře zvolená miska je důležitá, pes ji používá denně. Chvíle psího stolování zpříjemní různé druhy misek.


Velké pelíšky pro psy Vybrat ten správný velký pelíšek není snadné. Proto jsme pro vás a vašeho pejska vybrali jen ty kvalitní, luxusní a odolné pelíšky, které se budou líbit nejen vám, ale i vašemu domácímu mazlíčkovi. Guma na spodní straně brání nechtěnému pohybu misky a chrání citlivé podlahové povrchy před poškrábáním.


Miska je vhodná pro velká plemena psů. Nerezová miska pro velké psy. Přírodní podestýlka pro psy 15Kč. Vchodová clona 70Kč. Dezisan Spray Vettex 29Kč.


Stojan na nerezové misky usnadňuje především velkým a starším psům žraní. Držáky misek je možno plynule nastavit do požadované výšky. Pes tak může pohodlně žrát a pít, aniž by.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky